Головна Новини Політика зовнішня політика Фокін готовий покинути склад ТКГ: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Фокін готовий покинути склад ТКГ: відома причина

Екс-прем'єр і член ТКГ Вітольд Фокін втомився від того, що його заклики до компромісів по Донбасу не отримують підтримки з боку влади

21 вересня 2020, 16:30
Поділіться публікацією:

Перший прем'єр-міністр і член Тристоронньої контактної групи в Мінську щодо врегулювання ситуації на Донбасі 87-річний Вітольд Фокін заявив, що готовий вийти з міжнародних переговорів вже через місяць. Про це він повідомив в ефірі  "Українського радіо".

Фокін готовий покинути склад ТКГ: відома причина

При цьому він зазначив, що причиною для такого рішення послужить зовсім не регулярна критика в соцмережах і медіаресурсах.

"Це мене не зламає. Але я повинен отримувати підтримку влади за заявленими мною рішенням, інакше я не розумію, що мені тут робити, я буду змушений вийти зі складу", — відмітив  Фокін.

Політик додав, що складна ситуація на Донбасі вимагає компромісів, а не ультиматумів, інакше ніякого ґрунтовного результату добитися не вийде.

"По  суті, якщо зараз упродовж місяця ніхто не вислухає мої окремі пропозиції, то я вже замислююся над тим, щоб піти. Хоча знаю, що дуже багато людей будуть розчаровані, тому що мені довіряють і чекають від мене позитивних рішень", — зазначив Фокін.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандальне визнання внучки Вітольда Фокіна, що саме вона стала посередником і ключовою ланкою, щоб дідусь обіймав посаду парламентера.

Марія Фокіна відзначила, що давно знайома з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком, який, як раз, шукав кандидата на місце в ТКГ.

"Я сама познайомила дідуся з Андрієм Єрмаком. Це мій друг. Це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим ... Він і не знав, що Андрій Єрмак — мій хороший друг дитинства. І Андрюші якраз теж була потрібна допомога — допомогти в ситуації ", — в запалі проговорилася світська левиця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини