Головна Новини Політика зовнішня політика Філософ Путіна пояснив, чому Росія має підтримувати ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

Філософ Путіна пояснив, чому Росія має підтримувати ХАМАС

Західні ЗМІ приписують Дугіну вплив на господаря Кремля, називаючи його "мозком Путіна"

10 жовтня 2023, 18:57
Поділіться публікацією:

Відомий російський філософ-шовініст Олександр Дугін, якому приписують вплив на президента РФ Володимира Путіна, заявив про підтримку ХАМАС. Про це повідомляють "Коментарі".

Філософ Путіна пояснив, чому Росія має підтримувати ХАМАС

Дугін

Пояснюючи свою позицію, Дугін послався на союзницькі відносини РФ із Іраном, який підтримав атаку ХАМАС. Навпаки, пише рашист у своєму телеграм-каналі, Ізраїль підтримує ворог РФ – Сполучені Штати.

"Як би ми не ставилися до євреїв і мусульман, питання принципове: Іран нам друг, союзник і брат, який підтримав Росію у скрутну хвилину, а Ізраїль — ні. Він васал США", — пише Дугін. — "Глобалісти США, з якими ми і ведемо зараз війну в Україні, повністю підтримали саме Ізраїль. Як і Україну. Ось це серйозно. Решта менш серйозна".

— Геополітика набагато важливіша за етнічні та релігійні симпатії та антипатії. Звичайно, варто підтримувати в Ізраїлі тих, хто нас підтримує. Але будьмо чесні: хто нас там по-справжньому підтримує? Із політичного керівництва. І в чому ця підтримка? Конкретно? З Іраном все ясно. Нас підтримує там Рахбар, Президент Раїсі, КВІР (Корпус вартових ісламської революції — ред.) та всі консервативні сили. А вони в Ірані при владі, правлять і відповідають за свої спілки та домовленості, — також написав Дугін.

Нагадаємо, що Росія у своїй агресивній війні в Україні активно використовує іранські безпілотники "Шахед", які під час надходження до Росії отримали російську назву "Герань-2". За повідомленнями західних ЗМІ, будь-яку згадку про іноземні деталі для БПЛА, які надходять до Росії, видаляють за допомогою лазера.

Росія, Індія, Китай, Бразилія, Південна Африка та Іран також об'єднані в економічний блок БРІКС.

США та ЄС заявили про підтримку Ізраїлю, Сполучені штати спрямували до Східного Середземномор'я авіаносну групу.

Тим часом, ХАМАС подякував за підтримку одній країні.

Медведєв із образами відповів на заяву президента Зеленського.

А експерти склали список країн, де українці приховують доходи від оподаткування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини