Головна Новини Політика зовнішня політика Євросоюз вводить санкції стосовно Путіна та Лаврова: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз вводить санкції стосовно Путіна та Лаврова: подробиці

Санкції Євросоюзу проти Путіна та Лаврова

25 лютого 2022, 18:25
Поділіться публікацією:

Євросоюз таки  вводить санкції стосовно очільника Росії Володимира Путіна та керівника Міністерства закордонних справ країни, що веде агресію проти України, Сергія Лаврова. 

Євросоюз вводить санкції стосовно Путіна та Лаврова: подробиці

Очільниця німецького Міністерства закордонних справ Анналена Бербок(фото з відкритих джерел)

Цю новину повідомила в п'ятницю, 25 лютого очільниця німецького Міністерства закордонних справ  Анналена Бербок.  Про це інформує  CNN. 

За словами міністерки закордонних справ цієї країни, вище згадувані представники Кремля мають  відповідати за те, що  на українській території гинуть  ні в чому невинні люди, за те, що саме таким чином зневажають міжнародну систему. Європейці  таких речей не сприймають. 

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Зеленський пояснив, чому не вийшов на зв'язок з прем'єром Італії

Президент України Володимир Зеленський розповів, чому не поговорив з прем'єром Італії  Маріо Драгі. Останній поскаржився, що глава держави не вийшов на зв'язок під час запланованої розмови. За словами Володимира Зеленського, в цей час тривали тяжкі бої на підступах до Чернігова, Гостомеля та Мелітополя. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Twitter-акаунт Зеленського.

 Володимир Зеленський заявив, що Україна продовжує боротися за своїх людей. Адже сьогодні о 10:30 на підступах до Чернігова, Гостомеля та Мелітополя були тяжкі бої. Гинули люди. "Наступного разу я спробую посунути графік війни, щоб поговорити з Драгі в конкретний час", — заявив Зеленський.
Також "Коментарі" інформували про те, що Лавров заявив, що Кремль готовий до переговорів з Києвом, але є умова.Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Москва готова до переговорів з Києвом. При цьому російський дипломат уточнив, що теоретично переговори можуть відбутися лише після того, як ЗСУ припинять обороняти Україну та складуть зброю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини