Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський пояснив, чому не вийшов на зв'язок з прем'єром Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому не вийшов на зв'язок з прем'єром Італії

Раніше прем’єр Італії Маріо Драгі поскаржився на те, що президент України Володимир Зеленський не вийшов з ним на зв’язок

25 лютого 2022, 15:14 comments2489
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів, чому не поговорив з прем'єром Італії  Маріо Драгі. Останній поскаржився, що глава держави не вийшов на зв'язок під час запланованої розмови. За словами Володимира Зеленського, в цей час тривали тяжкі бої на підступах до Чернігова, Гостомеля та Мелітополя. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Twitter-акаунт Зеленського.

Зеленський пояснив, чому не вийшов на зв'язок з прем'єром Італії

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Володимир Зеленський заявив, що Україна продовжує боротися за своїх людей. Адже сьогодні о 10:30 на підступах до Чернігова, Гостомеля та Мелітополя були тяжкі бої. Гинули люди.

"Наступного разу я спробую посунути графік війни, щоб поговорити з Драгі в конкретний час", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський звернувся до "Бухарестської дев'ятки". Про що попросив президент. Президент України Володимир Зеленський закликав країни "Бухарестської дев'ятки" допомогти Україні припинити війну, яку розпочала Росія, змусивши Володимира Путіна до переговорів.  Про це написав глава української держави у Twitter. У своєму зверненні Володимир Зеленський зазначив, що українці захищають свою землю, але дуже потребують міжнародної підтримки. Без міжнародної підтримки конкретними кроками дати швидку відсіч агресору дуже складно. Президент зазначив, що він уже звернувся до "Бухарестської дев'ятки" із закликом надати Україні оборонну допомогу, запровадити новий пакет санкцій проти Росії, посилити тиск на Москву. Після цього Росія має сісти за стіл переговорів. Україні дуже потрібна справжня антивоєнна коаліція.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини