Головна Новини Політика зовнішня політика Ще один президент назвав Путіна вбивцею
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один президент назвав Путіна вбивцею

Президента Росії вже двічі назвали вбивцею

30 березня 2021, 09:10 comments1386
Поділіться публікацією:

Ще один світовий лідер назвав главу Росії Володимира Путіна вбивцею. Це зробив президент Литви — Гітанас Науседа. Про це повідомляє онлайн-видання DELFI.

Ще один президент назвав Путіна вбивцею

Путін - вбивця: ще один президент різко висловився про лідера Росії. Фото: 24tv.ua

Лідер сказав це під час спілкування з журналістом. Окрім того, Гітанас Науседа наголосив, що Російська Федерація не поважає територіальну цілісність сусідніх держав, зокрема Україну.

Президент Литви прокоментував свою думку.

"Я бачу багато ознак кричущого нехтування цінностями цивілізованого світу, нехтування правом націй на самовизначення, нехтуванням територіальною цілісністю своїх сусідів, яке Кремль останнім часом досить демонстративно проявляє", — підкреслив Науседа.

Також лідер Литви вказав на слабкі сторони Росії. За словами Науседи кремлівський режим "тремтить перед обличчям зростаючої опозиції". Відповідно аби уникнути повалення режиму, влада намагається всіма способами придушити найяскравіших представників опозиційних сил, зокрема Олексія Навального.

Нагадаємо, що вперше Володимира Путіна вбивцею назвав президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден. Таке різке висловлювання може стати початком нової "холодної війни" у світі, вважає міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Також ця ситуація може нести небезпеку "гарячої війни" для України. Але чи справді існують такі ризики? Як їх мінімізувати? Відповіді на ці запитання шукайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, як Володимир Путін відреагував на таку гучну заяву. Відповідь була несподіваною та короткою. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини