Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак розповів, завдяки кому Росія відвела війська від України
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розповів, завдяки кому Росія відвела війська від України

Глава ОП Андрій Єрмак заявив, що виведення російських військ від кордону з Україною є заслугою президента Зеленського

23 квітня 2021, 14:00 comments1433
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що виведення російських військ від кордону з Україною є прямою заслугою глави держави Володимира Зеленського. Про це він повідомив в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1 + 1".

Єрмак розповів, завдяки кому Росія відвела війська від України

Андрій Єрмак та Володимир Зеленський. Фото: ОП

За словами Єрмака, завдяки злагодженій роботі президента України Володимира Зеленського, представників його команди, українських дипломатів і стратегічних партнерів України, Росія відвела свої війська від кордонів нашої країни, знизивши військову загрозу, яка наростала останнім часом.

Він зазначив, що команда Зеленського працює заради країни, а не заради піару. Глава ОП підкреслив, що на сьогодні Україна має величезний рівень міжнародної підтримки. Як приклад він навів переговори між Володимиром Зеленським, Еммануелем Макроном і Ангелою Меркель, які недавно відбулися в Парижі.

Довідка: в останні тижні Росія масово стягувала війська до східних кордонів України і на територію тимчасово окупованого Криму. Чиновники Кремля відкрито погрожували нашій країні війною і навіть знищенням держави. Російські пропагандисти обговорювали можливість бомбардування українських міст.

22 квітня міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про відвід військ від кордонів з Україною нібито через закінчення військових навчань. Росія продовжує збройну агресію проти України з квітня 2014 року, яку вона веде на Донбасі силами незаконних збройних формувань і регулярних військ РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Віктора Медведчука скоро можуть посадити до в'язниці.

Читайте також про фактичну відмову Путіна від Мінських угод по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

23 квітня 2021, 13:58

Потеплело. День увеличился. Астероид опасный мимо пролетел. Все благодаря стараниям великого нашего "папика", владимира свет-александровича, в рот ему ноги.


Новини