Головна Новини Політика внутрішня політика Венедiктова заявила, що Медведчука скоро можуть посадити
commentss НОВИНИ Всі новини

Венедiктова заявила, що Медведчука скоро можуть посадити

Генпрокурор Ірина Венедіктова заявила, що існують перспективи посадки Віктора Медведчука

23 квітня 2021, 10:30 comments1208
Поділіться публікацією:

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова заявила, що сьогодні існують перспективи притягаючи до кримінальної відповідальності нардепа і кума Путіна Віктора Медведчука, проти якого були введені санкції РНБО. Про це вона повідомила в ефірі програми "Право на владу".

Венедiктова заявила, що Медведчука скоро можуть посадити

Вiктор Медведчук. Фото: Liga

За її словами, слідство у справі Медведчука на сьогодні знаходиться в роботі правоохоронців, а тому існує перспектива, що він буде притягнутий до відповідальності. Вона зазначила, що бачить перспективу для можливої посадки Медведчука, коли їй поставили запитання, чи понесе він яке-небудь покарання.

Венедиктова зазначила, що правоохоронці активно працюють над справою Медведчука, а слідство триває системно і злагоджено.

Довідка 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активи, серед яких були канали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали Віктора Медведчука.

Зеленський звинуватив канали в фінансуванні з Росії та роботі проти національної безпеки, а міністр культури Олександр Ткаченко назвав їх діяльність інформаційним тероризмом.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Секретар РНБО Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка поставляє паливо бойовикам на окупованому Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи може Україна розслабитися після відводу російських військ від кордону.

Читайте також, хто з нардепів отримав підозру від ОГПУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини