Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак розповів, чи буде Зеленський запрошувати Путіна до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розповів, чи буде Зеленський запрошувати Путіна до Києва

Глава ОП Єрмак розповів, чи буде Володимир Зеленський запрошувати до Києва Володимира Путіна

26 квітня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак розповів про те, чи буде глава держави Володимир Зеленський запрошувати до Києва президента Росії Володимира Путіна, після того як той запросив його до Москви. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Liga".

Єрмак розповів, чи буде Зеленський запрошувати Путіна до Києва

Володимир Зеленський та Володимир Путiн. Фото: EPA

За його словами, політичний радник Путіна в нормандському форматі Дмитро Козак запропонував провести переговори на лінії фронту, на що Єрмак відповів, що буває там постійно. Далі. таку ж заяву український президент вже зробив на адресу самого Путіна, запропонувавши того зустрінеться в будь-якій точці Донбасу, де сьогодні йде війна.

Журналіст задав питання, чи збирається Зеленський запрошувати Путіна до Києва, адже він вже дав зрозуміти, що на Донбас не поїде. Єрмак відповів, що планів запрошувати главу Кремля до Києва немає і пояснив, що це буде некоректно.

Довідка: на тлі масового стягування Росією військ до кордонів України президент Володимир Зеленський звернувся до глави країни-агресора Володимира Путіна з пропозицією зустрітися на Донбасі. У відповідь на це Путін заявив, що українському президенту потрібно вести переговори з ватажками терористів в ОРДЛО, однак запропонував Зеленському приїхати в Москву в будь-який момент.

У квітні 2014 року Росія почала збройну агресію проти України в окремих районах Донецької і Луганської областей, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи будуть в Україні далі блокувати телеканали.

Читайте також про майбутню зустріч Байдена і Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини