Головна Новини Політика зовнішня політика Експерт: Україна потрапила у черговий дипломатичний скандал із Францією
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Україна потрапила у черговий дипломатичний скандал із Францією

На брифінгу Зеленський заявив, що 24 роки в Україні не було лідера Франції, що не відповідає дійсності

9 лютого 2022, 09:15 comments1431
Поділіться публікацією:

Спічрайтери президенти України Володимира Зеленського припустилися чергового ляпу, і Україна може опинитися в черговому дипломатичному скандалі. Адже глава української держави у своїй вступній промові під час спільної прес-конференції з президентом Франції Еммануелем Макроном образив не просто президента Франції, а й саму Французьку республіку, заявивши, що 24 роки в Україні не було з візитом президента Франції. Як передає портал "Коментарі", про це пише у себе у Facebook політтехнолог та журналіст Віктор Уколов.

Експерт: Україна потрапила у черговий дипломатичний скандал із Францією

Макрон та Зеленський. Фото: Офіс президента України

"Виявляється, учора на брифінгу Зеленський зморозив таке: "24 роки у нас не було лідера Франції. Це для нас велика честь!". Але річ у тому, що президент Франції Франсуа Олланд двічі бував у Києві у 2015 році разом з Ангелою Меркель та у 2018 році після завершення своїх повноважень", – зазначив політтехнолог.

Віктор Уколов зазначив, тому, якщо вірити правильно візит Еммануеля Макрона взагалі – це 4-й візит президента Франції в Україну.

Політтехнолог звертає увагу на той факт, що у команді президента, як і раніше, є серйозні проблеми з підготовкою мови для глави держави.

"Хто ж пише промови Зеленському? Подоляк? Так женіть його в три шиї після такого ляпу! Чи Ігор Жовква забув, як він займався підготовкою візиту Олланда та Меркель у 2015 році, коли працював у нас в АП?", – запитує журналіст.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський на спільній прес-конференції з Макроном розповів, яка заява президента РФ Путіна його вкрай здивувала, адже Росії ніхто не загрожує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини