Головна Новини Політика зовнішня політика Екс-радник Путіна розповів, коли почнеться війна з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-радник Путіна розповів, коли почнеться війна з Росією

Колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов назвав ймовірну дату початку війни України з Росією

20 квітня 2021, 14:05 comments2825
Поділіться публікацією:

Колишній радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов розповів про те, коли може початися масштабна війна Росії з Україною і назвав причини, за якими загострення не варто чекати найближчим часом. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Екс-радник Путіна розповів, коли почнеться війна з Росією

Вiйна на Донбасi. Фото: Google

За його словами, дипломатична війна на виснаження почалася 21 січня 2020 роки після інавгурації нового президента США Джо Байдена, яка буде тривати мінімум пів року. Він зазначив, що виграє той, хто буде робити правильні кроки, зберігаючи при цьому спокій і тверду волю.

Також Ілларіонов сказав, що найближчим часом не варто очікувати великої війни, тому, що у Путіна недостатньо сил для масштабного наступу. Він зазначив, що ще однією причиною є демонстративне стягування військ для того, щоб налякати супротивника і бажання добудувати газопровід "Північний потік-2".

Експерт заявив, що гаряча фаза війни може початися в періоді між серпнем і жовтнем 2021 року, коли на території Росії і Білорусі будуть проходити військові навчання "Захід-21".

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Путін стягнув до кордонів України більше військ, ніж у 2014 році.

Читайте також, чого варто очікувати від звернення Путіна до Ради федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бандеровец

21 квітня 2021, 09:55

русские твари, вы совсем охуели? вам воевать хочется? ублюдки и фашисты, ждем вас на нашей земле Украины. это вы к нам идете, это вы войну несёте. смерть вам всем будет. еще наревутся ваши мамки по сыновьям, которых закопаем в нашей земле. смерть русским оккупантам.


Новини