Головна Новини Політика зовнішня політика Екс-радник Путіна: адміністрація Байдена стала підручними агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-радник Путіна: адміністрація Байдена стала підручними агресора

Андрій Іларіонов вважає, що колективний Захід з подачі адміністрації Байдена вирішив розпочати переговори щодо надання гарантій безпеки агресору

10 січня 2022, 07:50
Поділіться публікацією:

Переговори між Росією та США, Заходом та Росією щодо гарантій безпеки – це ще не Ялта-2, це більше схоже на Мюнхен-21, тому що Ялта-2, можливо, у нас ще попереду – це про поділ світу на сфери інтересів та сфери контролю. Це те, що Путін запросив. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив російський економіст, екс-радник президента РФ Путіна Андрій Іларіонов.

Екс-радник Путіна: адміністрація Байдена стала підручними агресора

Андрій Іларіонов. Фото: Апостроф

"Здається, абсолютно безглуздою історією, коли Путін запросив надати гарантії безпеки. Путін про це ніколи не говорив. Путін завжди казав, що у нас гарантії безпеки – це армія та флот, і раптом він запросив дипломатичні підтвердження якогось документа від Заходу, від Байдена, від Сполучених Штатів Америки. І, як це здасться дивним, Байден на це погодився, він звернувся до своїх союзників до Британії, Німеччини, Франції, Італії та каже, що давайте ми розглянемо запити Путіна, запити агресора і ми тепер обговорюватимемо занепокоєння агресора своєю безпекою, тобто, ми тепер не просимо від агресора виведення військ агресора з окупованих територій, ми не вимагаємо від агресора раз і назавжди забути про спроби агресії, навпаки, ми тепер уважно прислухатимемося до агресора, до його побажань", – зазначив економіст.

Він додає, більше того, своєю готовністю піти на переговори з Росією Байден запропонував розглядати та готувати документ, який забезпечуватиме безпеку агресора проти жертв агресії цього агресора.

Тому сьогодні нинішню адміністрацію Байдена до Заходу віднести ніяк не можна. Це у найм'якшому варіанті підручні агресора", – резюмував Андрій Іларіонов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговори США та РФ на тлі російської загрози на сході: експерти розповіли, хто візьме гору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини