Головна Новини Політика зовнішня політика "Дурна ідея": Лукашенко відреагував на будівництво стіни на кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дурна ідея": Лукашенко відреагував на будівництво стіни на кордоні

За словами Лукашенка, це коштуватиме Польщі немалих витрат

9 грудня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

Очільник Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував майбутнє зведення Польшею прикордонної стіни поруч з білоруським кордоном. Про це інформує  провладне  медіа Пул першого.

"Дурна ідея": Лукашенко відреагував на будівництво стіни на кордоні

Олександр Лукашенко (фото зі відкритих джерел)

За словами білоруського  лідера, це "дурна, безглузда ідея", вона буде вартувати сусідці Білорусі чималу суму з бюджету — один млрд. доларів.

 Як зазначив очільник білоруської республіки, що це раніше була демократія, яка перемогла. Всі говорили, що не може бути роздільних смуг та стін на кордоні. Очевидно тепер вони мають намір весь ЄС загородити стіною, висота якої понад п’ять  метрів. Що тут спільного з ідеологією та демократією. "Дурна, безглузда ідея".

Важливо, що керівник МВС Польщі проінформував про те, що аби запобігти міграційній кризі, Польща має намір побудувати стіну висотою понад 5 метрів на 180-кілометровій  протяжності польсько-білоруського кордону.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Білорусь ніколи не стане Україною.Очільник Білорусі дотримується думки, що країна йде своїм власним політичним курсом, який не має ніякого стосунку до "демократичної України".  За його словами, білоруській владі ставлять вимогу, щоб  їх країна провела в себе такі зміни, як це було в Україні. І стала"демократичною, перспективною, розвиненою" країною, як зараз Україна. Два дні тому білоруська влада чітко зазначила, що вони ніколи не підуть на це. Тому що вони – білоруси і мають свою думку, на подальший розвиток і власні перспективи. Також під час проведення робочого засідання в білоруській столиці, президент згадав про "безпрецедентний тиск ззовні", говорячи  про нові санкції, які введені з 2 грудня  з ініціативи ЄС, Великобританії і США.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/4142
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини