Головна Новини Політика зовнішня політика Білорусь ніколи не стане Україною: Лукашенко відреагував на новий пакет санкцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусь ніколи не стане Україною: Лукашенко відреагував на новий пакет санкцій

Лукашенко відреагував на нові санкції Заходу

3 грудня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

Очільник Білорусі дотримується думки, що країна йде своїм власним політичним курсом, який не має ніякого стосунку до "демократичної України".  Про це повідомляє Telegram Пул Первого, який оприлюднив коментар з цього приводу самопроголошеного глави білоруської республіки.

Білорусь ніколи не стане  Україною: Лукашенко відреагував на новий пакет санкцій

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

 За його словами, білоруській владі ставлять вимогу, щоб  їх країна провела в себе такі зміни, як це було в Україні. І стала"демократичною, перспективною, розвиненою" країною, як зараз Україна. Два дні тому білоруська влада чітко зазначила, що вони ніколи не підуть на це. Тому що вони – білоруси і мають свою думку, на подальший розвиток і власні перспективи.

Також під час проведення робочого засідання в білоруській столиці, президент згадав про "безпрецедентний тиск ззовні", говорячи  про нові санкції, які введені з 2 грудня  з ініціативи ЄС, Великобританії і США.

Лукашенко, зокрема, зауважив, що у відношенні до їх країни продовжує  використовуватися агресивна риторика, агресивні дії. Тому влада проведе  детальний аналіз прийнятих заходів. До цього часу вдається  зберігати рівень економічного зростання і не допускати  того, щоб більшість проблем переносилось в ритм повсякденного життя людей",- резюмував президент Білорусі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що під санкції потрапив син Лукашенко.Проти громадян та компаній Білорусі Сполучені Штати та Канада ввели новий пакет санкцій. До санкційного списку потрапив син президента Дмитро Лукашенко. До списку включили 20 громадян, 12 компаній, два літаки Іл-76 "Трансавіакспорту" та вертоліт "Словкалія".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/4100
comments

Обговорення


Новини