Головна Новини Політика зовнішня політика Дружина Зеленського похвалилася важливим досягненням у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Зеленського похвалилася важливим досягненням у США

Кожен зможе почути історію першого президента цієї великої країни українською мовою

1 вересня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Український президент Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною — першою леді України Оленою знаходяться в США з офіційним візитом. Так, на своїй сторінці в Іnstagram Олена Зеленська повідомила, що україномовний аудіогід з'явився тепер і в Америці.

Дружина Зеленського похвалилася важливим досягненням у США

Олена Зеленська в США. Фото: Іnstagram

За словами першої леді, вона дуже рада, що тепер аудіогід працюватиме і в Сполучених Штатах, де кожен українець або той, хто цікавиться нашою мовою, зможе почути історію першого президента цієї великої країни українською мовою.

"Нарешті! Україномовний аудіогід в США! 31-й аудіогід в нашій мережі запрацював у маєтку Джорджа Вашингтона — садибі Маунт-Вернон, де жив перший президент США. Символічно, що зараз маєток належить союзу жінок, завдяки зусиллям і наполегливості яких його і вдалося зберегти. Культурна дипломатія не знає кордонів і меж, це шлях поступових, але дієвих змін через канали, які доступні кожному з нас: історію, культуру, мистецтво", — зазначила перша леді України.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що Зеленський вже у Вашингтоні. Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прибутку в США в рамках офіційного візиту на запрошення глави Білого дому Джо Байдена. У програмі візиту в США український лідер повинен провести зустріч із Джо Байденом. Також Володимир Зеленський планує зустрітися з американським істеблішментом. У повідомленні зазначено, що перебувати в США український президент буде кілька днів.

Також "Коментарі" інформували, що український президент Володимир Зеленський разом з усією делегацією від країни оселився в п'ятизірковому готелі Hay-Adams у Вашингтоні. Ніч в номері Hay-Adams для двох коштує від 379 до близько 2 тисяч доларів. Відповідна інформація опублікована на офіційному порталі готелю. Готель з видом на Білий дім називають історичним. Він розташований в окрузі Колумбія поряд з основними пам'ятками. Гості готелю обслуговуються у вишуканому ресторані та барі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kiska

1 вересня 2021, 11:45

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини