Головна Новини Політика зовнішня політика Друга частина поганого кіно: Зеленський охарактеризував "Північний потік-2"
commentss НОВИНИ Всі новини

Друга частина поганого кіно: Зеленський охарактеризував "Північний потік-2"

Зеленський сприймає СП-2, як другу частину поганого кіно

19 серпня 2021, 17:18
Поділіться публікацією:

Україна не згодна сприймати російський газопровід "Північний потік-2" в ключі тих домовленостей, які уклали між собою США і Німеччина. Президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що поставить це питання перед президентом США Джозефом Байденом, інформує "Новий час" з посиланням на фрагменти інтерв'ю президента виданням Washington Post, Liberation, "Новій Газеті", Funke Media і безпосередньо "Новому часу".

Друга частина поганого кіно: Зеленський охарактеризував "Північний потік-2"

Президент Украины Владимир Зеленский / Офіс президента Украины

Зеленський зазначив, що на добудову газопроводу історія СП-2 не закінчується. Оскільки Росії має ще застрахувати, сертифікувати та запустити конструкцію. Україна буде цьому заважати усіма силами. В цілому, додав президент, СП-2 виглядає, як друга частина "поганого кіно".

"Це знаєте, як погане кіно, Nord Stream-2, друга частина. Ти знаєш, в принципі, чим закінчиться. Європейці, в принципі, розуміють і зараз бачать, який дефіцит штучно — Росія може собі дозволити — створили з ціною на газ. Тому ми знаємо кінець цього фільму, але все одно йдемо, дивимося це кіно і віримо, що воно якось по-іншому закінчиться", — заявив він.

Україна, Польща і країни Балтії, німецькі "зелені", чимала частина американських політиків, включаючи демократів, виступають проти "Північного потоку-2" (СП-2), угоду про запуск якого уклали офіційні Вашингтон і Берлін на радість Москві. Детальніше — в публікації порталу "Коментарі".

Раніше Президент США Джо Байден заявив, що він і канцлер Німеччини Ангела Меркель домовилися, що не дозволять Росії використовувати спірний газопровід "Північний потік-2" для загрози своїм сусідам на тлі прагнення обмежити геополітичний вплив Кремля. Про це пише Bloomberg.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 серпня 2021, 11:37

Тепер вже погані, США та Європа, ідуть на додаткові витрати щоб примусити наших "патріотично"-корумпованих працювати/реформувати, а ні паразитувати/заробляти на старому радянському (використовувати чуже на задоволення свого нарцисового егоїзму). Продажні «патріоти» ще у 1990 році переконували, як ми будемо отримувати платню за монополію труби. Вони, корумповані нероби у вишиванках, навіть не знали, що можна збудувати альтернативу. Весь світ заробляє розвитком, прогресом, цивілізованими ринковими умовами, верховенством права, а Україна старої олігархічної хунти – монополією на радянське. Один за одним наші корумповані пахани приходять до влади на брехні, щоб очолити корупційні потоки. Навіщо він взагалі цю тему піднімає для нас? Переконує, що ми країна-фортеця, в оточені поганого світу? Відволікає від корупції? Як всі комуністи.

Харя Кришны

20 серпня 2021, 10:17

А почему солнце восходит со стороны России? Мы не согласны. Надо подождать патриотычной смены полюсов, или пусть совсем не восходит!

ККК

20 серпня 2021, 06:51

Придурок зеленый выводы делай и хватит плевать против ветра, а то сам сучара умылся и народ, тварь раком ставишь!


Новини