Головна Новини Політика зовнішня політика До України прибув член нового уряду Німеччини: що планують обговорювати
commentss НОВИНИ Всі новини

До України прибув член нового уряду Німеччини: що планують обговорювати

Тобіас Лінднер приїхав до України обговорити спільну протидію російській агресії

17 грудня 2021, 10:26
Поділіться публікацією:

Про приїзд до столиці держміністра закордонних справ Німеччини Тобіаса Лінднера повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник. Він висловив сподівання на німецьку підтримку у військовому питанні та протидії агресії Росії. Про це посол написав у своєму Twitter, повідомляє "Європейська правда".

До України прибув член нового уряду Німеччини: що планують обговорювати

Тобіас Лінднер та Андрій Мельник, фото з Twitter

"Член нового уряду Німеччини, держміністр МЗС Тобіас Лінднер (Зелені) прибув щойно в Україну. Це його перший візит. Очікуємо на німецьку практичну допомогу — у т.ч. військову — для запобігання новій агресії Росії та звільнення окупованих Криму і Донбасу", — написав Андрій Мельник у Twitter.

Як повідомлялось раніше, міністром Міністром заордонних справ (МЗС) Німеччини у новому уряді Шольца стала Анналена Бербок від партії "Зелених". Саме вона 12 грудня висловилась категорично проти введення в експлуатацію "Північного потоку-2". На її думку, газопровід не відповідає вимогам європейського енергетичного законодавства, і саме  це питання має бути на першому місці. Після її заяви ціна на газ на європейському ринку злетіла практично до 1400 доларів за тис. кубометрів.

після заяви Бербок ціни на газ на європейських ринках злетіли майже до 1400 доларів за тис. кубометрів.

Джерело: https://politics.comments.ua/ua/news/foreign-policy/ekspert-pro-zayavu-berbok-putinu-zaproponuyut-prodati-pivnichniy-potik-2-689940.html
© Comments.ua

Тоді ж стало відомо, що  німецький енергетичний регулятор не гарантує сертифікацію газопроводу раніше першої половини 2022 року.

Раніше "Коментарі" писали про зв’язок запуску "Північного потоку-2" з позицією Бербок — Хто очолить МЗС Німеччини й до чого тут Північний потік-2

Читайте також: Експерт про заяву Бербок: Путіну запропонують продати Північний потік-2






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини