Головна Новини Політика зовнішня політика Де пройде зустріч Байдена та Путіна: в Кремлі привідкрили завісу
commentss НОВИНИ Всі новини

Де пройде зустріч Байдена та Путіна: в Кремлі привідкрили завісу

Російське МЗС вважає майбутню зустріч найважливішою подією останніх років

18 травня 2021, 13:52
Поділіться публікацією:

Зустріч президента США Джо Байдена та лідера Російської Федерації Володимира Путіна точно відбудеться в одній із європейських столиць. Про це заявив голова МЗС Росії Сергій Рябков.

Де пройде зустріч Байдена та Путіна: в Кремлі привідкрили завісу

Джо Байден і Володимир Путін - фото: РІА

Проте, за його словами, точну дату, час та місце події досі не затвердили. Рішення перебуває в процесі обговорення двох сторін. Але Рябков уже назвав майбутню зустріч президентів найбільшим заходом в історії Росії та США.

Російський міністр також заявив, що в разі досягнення всіх домовленостей підготовка події буде досить глибокою та потребуватиме деякого часу. При цьому він зазначив, що вона буде відбуватися в "одній з дипломатичних столиць Європи". 

Нагадаємо, що президент Сполучених Штатів Америки розраховує зустрітися з очільником РФ Володимиром Путіним вже у червні цього року. Не виключено, що лідери двох країн зможуть поспілкуватися під час весняного турне президента Америки країнами Європи.

Також сайт "Коментарі" розповідав, коли президент РФ Володимир Путін може піти з посади. Думку російського політтехнолога і публіциста Станіслава Бєлковського читайте в нашому матеріалі.

Раніше сайт "Коментарі розповідав, що у великій політиці завжди відбуваються великі розбірки й великий "поділ" території. Наприклад, зараз багато хто вважає, що нинішній президент Штатів Джозеф Байден може "дати прикурити" главі РФ Володимиру Путіну. Так, за словами екс-заступника генсекретаря НАТО, почесного члена Атлантичної ради Александр Вербшоу, Байден уже продемонстрував Росії, що він є "новим шерифом в місті". Колишній політик переконаний, що США більше не збираються, як за часів Трампа, толерантно ставитися до агресії та політичних війн РФ. На прохання видання "Коментарі" експерти детально проаналізували це твердження. Їх думки читайте тут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини