Головна Новини Політика зовнішня політика Данілов розкрив карти Путіна – навіщо Росія стягує війська до українського кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розкрив карти Путіна – навіщо Росія стягує війська до українського кордону

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що Росія стягує війська до кордону з Україною, щоб максимально підняти ставки у майбутніх переговорах

22 листопада 2021, 07:25 comments2133
Поділіться публікацією:

Москва використовує перевірену раніше тактику, концентруючи війська біля українського кордону, тим самим намагаючись підняти ставки перед майбутніми переговорами. Як передає портал "Коментарі", таку позицію під час переговорів із делегацією сенату США висловив секретар РНБО Олексій Данілов, повідомляє сайт РНБО.

Данілов розкрив карти Путіна – навіщо Росія стягує війська до українського кордону

Олексій Данілов. Фото: Українська правда

Данілов натякнув, що Росія намагається створити для себе більш виграшну позицію перед майбутніми переговорами. І війська біля українських кордонів допоможуть Росії із позиції сили впевненіше диктувати свої умови на переговорах.

Олексій Данілов також висловив думку, що оприлюднення главою МЗС Росії дипломатичних документів у ЗМІ, випробування сучасних систем протиракетної оборони на своїх супутниках свідчать про це. що для Москви, як і раніше, не існує жодних правил і загальноприйнятих норм.

Секретар РНБО також поінформував американських колег про те, що Україна вже зробила правильні висновки з того, що сталося у 2014 році. Тому не допустить повторення сумних помилок. Росія отримає адекватну, але жорстку відповідь. Данілов натякнув, що офіційний Київ сподівається, що віч-на-віч протистояти з Росією не буде. Україна розраховує на допомогу своїх найближчих друзів та партнерів США, Канади та Великобританії. Посадовець від імені українського народу висловив подяку США за активну підтримку, зокрема у військовій сфері, що дуже важливо для зміцнення обороноздатності України.

У свою чергу, американська сторона повідомила, що не змінила свою позицію і використовуватиме двопартійну роботу для підтримки України на її шляху до відновлення територіальної цілісності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Разумков підтвердив сказане Аваковим про папки із санкціями за 5 хвилин до засідання РНБО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини