Головна Новини Політика зовнішня політика Данілов повідомив, коли буде оприлюднено "список олігархів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов повідомив, коли буде оприлюднено "список олігархів"

Данілов анонсував на п'ятницю озвучення перших прізвищ олігархів

12 липня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

 Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що у п'ятницю, 16 липня, під час засідання  Ради національної безпеки і оборони можуть пролунати перші прізвища олігархів. Про це високопосадовець повідомив під час свого брифінгу.

Данілов повідомив, коли буде оприлюднено "список олігархів"

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

 Відповідаючи на одне із питань журналістів  про те, чи будуть повідомлені прізвища тринадцяти олігархів, про які вже раніше згадував посадовець, секретар РНБО Олексій Данілов порадив представникам мас-медіа дочекатися 16 липня.  

"Дочекаймося засідання у п'ятницю, 16 липня, і, мені здається, ви почуєте про певні новини з цього приводу", — заявив посадовець.

Відповідаючи на ще одне цілком конкретне запитання представників ЗМІ, про оприлюднення списку олігархів у п'ятницю, 16 липня, чиновник не повідомив нічого конкретно.  

"Все, що я міг вам сказати, я вже сказав",- підсумував секретар РНБО,

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що 1 липня Рада прийняла закон про олігархів за основу. Нардепи підтримали законопроєкт Володимира Зеленського про олігархів. За ініціативу президента проголосували 275 нардепів.

 Крім цього, стало відомо як парламентські фракції голосували за документ. Підтримали законопроєкт: монобільшість ("Слуга народу") — 231 голос, "Довіра" — 18 голосів, "За майбутнє" — 18 голосів і позафракційні нардепи — 8 голосів. Не брали участі в голосуванні парламенту і не віддали жодного голосу політичні сили "Опозиційна платформа — За життя", "Європейська солідарність", "Батьківщина" і "Голос".

Навколо цього документу й досі тривають активні дискусії між політиками, експертами та народними депутатами України. А суспільство з нетерпінням чекає, коли цей документ почне діяти та хто потрапить у цей список.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини