Головна Новини Політика зовнішня політика Цілі і завдання визначено: що відомо про перший у 2024 році "Рамштайн"
commentss НОВИНИ Всі новини

Цілі і завдання визначено: що відомо про перший у 2024 році "Рамштайн"

Умєров заявив союзникам, що для прориву потрібні інновації

23 січня 2024, 21:27
Поділіться публікацією:

Контактна група з оборони України 23 січня зібралася на першу у 2024 році зустріч. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, передає портал "Коментарі".

Цілі і завдання визначено: що відомо про перший у 2024 році "Рамштайн"

Західні партнери вперше в новому році зібралися у форматі "Рамштайн". Фото з відкритих джерел

Під час відкриття засідання у форматі "Рамштайн" міністр оборони Рустем Умєров повідомив західним партнерам, що керівництво України визначило чіткі військові завдання та цілі на 2024 рік. Зі свого боку Міністерство оборони та Генеральний штаб ЗСУ напрацювали військові пріоритети на поточний рік, розповів міністр.

Рустем Умєров заявив, що для утримання лінії фронту Україна повинна надалі отримувати від партнерів достатню кількість техніки, боєприпасів, технічного обслуговування та запчастин.

Водночас, відзначив міністр оборони, для прориву на фронті ЗСУ потрібні інновації та значний технологічний прогрес.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський заявив, що вже визначені конкретні дати, коли будуть підписані нові договори про гарантії безпеки для України. За словами українського президента, це будуть "сильні двосторонні угоди". "Січень і лютий мають принести відповідні результати. Уже є конкретні дати, коли можуть бути нові й сильні документи", — заявив Володимир Зеленський.

"Коментарі" також писали, що керівник Офісу президента України Андрій Єрмак розповів, що перехід до оборони зазвичай призводить до замороження війни, на що Україна не може погодитися у російсько-українському протистоянні. Керівник Офісу президента наголосив, що "рішення полягає не в тому, щоб зупинитися, а в тому, щоби бути реалістами та бути разом з нашими партнерами". За словами Андрія Єрмака, ситуація на фронті складна, однак мотивація українських воїнів дуже висока.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини