Головна Новини Політика зовнішня політика Україна підпише нові угоди про безпеку: стало відомо коли
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна підпише нові угоди про безпеку: стало відомо коли

Київ підпише з партнерами нові договори про безпеку

20 січня 2024, 23:05
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вже визначені конкретні дати, коли будуть підписані нові договори про гарантії безпеки для України. Про це Зеленський повідомив у щоденному вечірньому зверненні, передає портал "Коментарі".

Україна підпише нові угоди про безпеку: стало відомо коли

Зеленський анонсував підписання нових договорів про безпеку. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський розповів, що Україна готує нові безпекові угоди з партнерами. За словами українського президента, це будуть "сильні двосторонні угоди".

"Січень і лютий мають принести відповідні результати. Уже є конкретні дати, коли можуть бути нові й сильні документи", — заявив Володимир Зеленський.

Як відомо, раніше у Києві прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак підписав з українським президентом договір про співпрацю у сфері безпеки. Британія стала першою країною, з якою офіційний Київ підписав відповідний договір.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони України зможуть здійснити новий великий контрнаступ на півдні, у напрямку Мелітополя не раніше, ніж через два роки. Американські та європейські офіційні особи припустили, що у 2024 році значної перемоги на полі бою не отримають ні Україна, ні Росія. Українська і російська армії занадто виснажені через значні втрати техніки і військових, щоби бути спроможними здійснити значні зрушення у 2024 році.

"Коментарі" також писали, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор Збройних сил України Максим Жорін не виключає, що найближчим часом російські загарбники можуть розпочати новий наступ на півдні та сході України. При цьому офіцер не вважає навіть "космічним сценарієм" новий наступ росіян на Київ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини