Головна Новини Політика зовнішня політика Чому в РФ зібралися захищати «няш-мяш» Наталію Поклонську від України
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в РФ зібралися захищати «няш-мяш» Наталію Поклонську від України

Екс-прокурорка українського Криму Наталія Поклонська може і не стати послом РФ в Кабо-Верде

29 серпня 2021, 08:42
Поділіться публікацією:

Новина про ймовірне призначення скандальної кримської прокурорки Наталії Поклонської послом Російської Федерації в невеликій державі Кабо-Верде розлетілася по всьому інтернету за лічені години. Як повідомляє "24 канал", незвичайною реакцією на це відзначився керівник українського МЗС Дмитро Кулеба, на що вже відреагували російські політики.

Чому в РФ зібралися захищати «няш-мяш» Наталію Поклонську від України

Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" Поклонській. Колаж: "Коментарі"

Під час виступу на одному з телеканалів Кулеба зауважив, що Наталя Поклонська може отримати додаткову порцію "зіпсованого життя" від України. Для цього вітчизняному МЗС всього лише вистачить перевірки на її реальне громадянство.

За словами Дмитра Кулеби, якщо виявиться, що колишня українська прокурорка, котра перейшла на сторону Росії під час анексії півострова, все ще зберегла українське громадянство, це вплине на будь-які закордонні призначення.

"Якщо вона вже вийшла з громадянства України і є громадянкою Росії, то вони там можуть призначати кого завгодно і куди завгодно", — вважає головний український дипломат.

Також міністр запевняє, що доля Поклонської яскраво демонструє, як, зрештою, складається життя зрадника. У випадку колишньої прокурорки, вважає Кулеба, РФ нею скористалася, а після вирішила позбутися, заславши в далеку країну. При цьому глава МЗС України підкреслив, що дуже поважає Кабо-Верде, як самостійну державу.

Нагадаємо, що на сьогодні Поклонська є однією із депутаток Госдуми РФ. В Україні вона вважається колаборанткою Кремля і в перспективі буде засуджена за злочини проти держави.

Цікаво, що на слова Кулеби вже з'явилася реакції колег Поклонської по Госдумі. Так, за словами кремлівського політика В'ячеслава Володіна, Поклонська, яка є громадянкою РФ, буде захищена від будь-яких можливих "погроз" з боку України і українських політиків. Нашу ж державу Володін звинуватив у начебто властивих тоталітарним режимам замашках.

Зрозуміло, не обійшлося і без стандартних кремлівських наративів про те, що "Україна почала війну" і "водну блокаду" Кримського півострова.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в окупованому Криму почалися відновлювальні роботи декількох радянських військових об'єктів. Що саме відбудовують росіяни і чому це несе загрозу безпеці, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому, на думку Петра Порошенка, свого часу стала можливою анексія Кримського півострова. Свою думку з цього приводу також висловив і третій президент України Віктор Ющенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иван

29 серпня 2021, 10:17

Россия направила послом Н.Поклонскую в Кабо Верде. Многие украинские политики мечтали бы о таком назначении. А недоумкуватый Кулеба пытается высосать зраду. Посмотрим, где благодарная Украина найдет место для него, когда закончится этот бэндэрский шабаш.))


Новини