Головна Новини Політика зовнішня політика Чому «Північний потік-2» через 30 років перетвориться на купу металу: Євген Кисельов розкрив секрет
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому «Північний потік-2» через 30 років перетвориться на купу металу: Євген Кисельов розкрив секрет

"Північний потік-2" потрібен Європі тільки до 2050 року. Потім він перетвориться на купу металу

14 серпня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Через 30 років проєкт "Північний потік-2" стане абсолютно нікому не потрібним, тому що вже зараз Європейський Союз заявив, що з 2050 року ЄС відмовляється від спалювання нафти, газу, вугілля і повністю переходить на поновлювані джерела енергії. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю телеканалу "Ukrlife.TV" заявив політичний журналіст і телеведучий Євген Кисельов.

Чому «Північний потік-2» через 30 років перетвориться на купу металу: Євген Кисельов розкрив секрет

Північний потік-2. Фото: teknoblog.ru

Журналіст зазначив, що Гітлеру в 1938-му подарували Судети, так Путіну у 2021-му дарують "Північний потік-2". Євген Кисельов вважає, що насправді це "піррова перемога". Через два роки в Євросоюзі починають діяти правила, згідно з якими з'являється колосальний податок на вуглеводні, і росіяни це вже визнають, тому що спочатку їм доведеться платити півтора мільярда, а через кілька років уже 10 мільярдів євро податків на те, що вони постачають і продають, додатковий податок на продаж вуглеводневого палива.

Кисельов підкреслив, найстрашніше для Москви криється в іншому, а саме у тому, що Євросоюз пообіцяв до 2050 року взагалі відмовитися від спалювання нафти, газу, вугілля й перейти на поновлювані джерела енергії.

"Це менше, ніж 30 років, тому 2050 й рік настане дуже скоро. Це практично вік незалежної України. І мені часто здається, що 1991-й рік був ще вчора", — прокоментував Євген Кисельов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — якщо "Північний потік-2" запустять, це означатиме програш України. Таку думку в інтерв'ю нашому порталу висловив відомий блогер і політичний експерт Павло Нус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 серпня 2021, 12:22

А нам він це з якою метою каже? Щоб афроукраїнськи злидні раділи кому гірше буде колись і не сумували, над нездатністю мати свою комфортну, розвинену країну? Патріотично гадали користуватись монополією на "Трубу" ще 30 років, навіть не знали, що можна іншу збудувати. Тепер буде у старого Ріната та фаната православних сект старого Новинського метало-брухт. Весь світ щось та будує, навіть і на 30 років, а ми живемо і втрачаємо старе, радянське. "Потоки-1, 2" збудували, щоб зайвий раз примусити наших "патріотично"-корумпованих працювати, а ні паразитувати на чужому (використовувати чуже на задоволення свого нарцисового егоїзму).


Новини