Головна Новини Політика зовнішня політика Чому операцію у Курській області тримали в таємниці: Зеленський назвав головну причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому операцію у Курській області тримали в таємниці: Зеленський назвав головну причину

Володимир Зеленський заявив, що раніше операцію в Курській області назвали б нереальною, тому про неї нікому не розповідали

20 серпня 2024, 07:50
Поділіться публікацією:

Київ не попереджав світ про підготовку наступу ЗСУ в Курській області РФ, тому що це могло здатися нереальним. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву глава української держави Володимир Зеленський зробив на нараді керівників зарубіжних дипломатичних установ України.

Чому операцію у Курській області тримали в таємниці: Зеленський назвав головну причину

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Ще кілька місяців тому багато хто у світі, якби почув, що ми плануємо таку операцію, як у Курській області, сказав би, що це нереально і що це перетин нібито найчервонішої з усіх червоних ліній, які є в Росії", – зазначив президент.

За його словами, саме тому, власне, ніхто й не чув про таку підготовку України. І тепер реальний успіх українських воїнів говорить сам за себе: активні захисні дії ЗСУ з того боку кордону та нездатність Путіна вберегти свою територію від таких наших захисних дій дуже промовисті.

Володимир Зеленський пояснює, що зараз відбувається надзвичайно важлива ідеологічна зміна: "вся наївна, ілюзорна концепція так званих червоних ліній по Росії, яка панувала в оцінках війни деяких партнерів, днями розсипалася десь під Суджею".

"Коли наші українські захисники життя діють саме так, міцно, хоробро і коли операція справді надійно підготовлена, Путіну не залишається нічого. І тепер світ бачить, що це так, що це справді спрацьовує. Не лише на тимчасово окупованій території нашої держави, а й на території самої Росії Світ бачить, що все у цій війні залежить лише від сміливості – сміливості нашої, сміливості партнерів”, – наголосив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський розповів про добрі новини з Курщини: що вдається нашим військовим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини