Головна Новини Політика зовнішня політика Чому Кремль мріє про ліквідацію Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Кремль мріє про ліквідацію Зеленського

Які плани зараз виношують у "златоглавій" задля усунення українського Президента

6 квітня 2023, 20:46
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов заявив, що російська влада намагається ліквідувати Зеленського як фізично, так і політично, пишуть "Коментарі" з посиланням на Укрінформ.

Чому Кремль мріє про ліквідацію Зеленського

У Москві не відмовилися від ідеї ліквідації Зеленського

"Росія прагне політичної ліквідації нашого президента, тому що він усьому світові показав і довів, що є лідером нації, лідером країни. Росіян це точно не влаштовує", – зазначив Данілов.

Високопосадовець заявив, що російські спецслужби не змогли виконати завдання диктатора Володимира Путіна про фізичну ліквідацію українського президента.

"Наприкінці лютого — на початку березня минулого року був гарячий період. Зараз ми цього не спостерігаємо, але загроза для Президента існує завжди. Тому відповідні інституції все це відпрацьовують у відповідний спосіб", — пояснює Данілов.

За його інформацією, останнім часом країна-терористка і її вожді зосереджені більше на політичній ліквідації Зеленського. Наразі кількість спроб фізичного усунення нашого Президента з боку Російської Федерації поменшала, але, за словами голови РНБО, загроза життю Володимира Зеленського буде існувати й надалі.

"Дуже багато процесів, які відбуваються на території України, треба уважно аналізувати через цю позицію. Володимир Зеленський демонструє незрівнянну людяність, порядність і багато інших чеснот, а президент РФ – бункерний терорист №1 у світі. Уявіть, як їх це дратує", – зауважив секретар РНБО.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що за місяць до того, як Путін віддав наказ про вторгнення Росії, президент США Джо Байден публічного попереджав про плани щодо замаху російського диктатора. В той час президент України стверджував, що така інформація лише нагнітає паніку в суспільстві

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що в перші дні війни вдалося запобігти двом замахам на президента України.

Читайте також на сайті "Коментарі" – у росіян тепер є тільки два варіанти: Зеленський висловився про наближення контрнаступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини