Головна Новини Політика президент У росіян тепер є тільки два варіанти: Зеленський висловився про наближення контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян тепер є тільки два варіанти: Зеленський висловився про наближення контрнаступу

Президент Зеленський заявив, що росіяни ще мають час піти, інакше ВСУ їх знищать

3 квітня 2023, 14:35 comments2949
Поділіться публікацією:

Українська армія активно готується до того, щоб почати звільняти раніше захоплені країною-агресором території. І тепер окупанти мають лише два варіанти – як діяти, або самим піти з України, або залишитися і тоді вони будуть знищені. Як передає видання "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський під час поїздки до Ягідного, пише "Укрінформ".

У росіян тепер є тільки два варіанти: Зеленський висловився про наближення контрнаступу

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Щодо нашого просування вперед на фронті, я не можу сказати, коли ми будемо готові до дуже конкретних речей", — заявив глава української держави.

При цьому президент підкреслив, що Сили оборони готуються бути сильними в бою і звільняти нашу землю.

"Я не говоритиму про конкретні речі, тому що ми не можемо дати можливість терористам з РФ підготуватися до наших методів і кроків по деокупації. Але ми це зробимо, і вони повинні знати це. Вони ще мають час піти звідти, інакше ми їх знищимо", — підсумував Володимир Зеленський.

Зазначимо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що тиждень, який розпочався з 3 квітня, буде "особливо вагомим для нашого захисту, для нашого руху до перемоги". Паралельно з цим з’явилася інформація, що Зеленський 5 квітня може відвідати Польщу з офіційним візитом. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" заяви українського лідера та те, які рішення можуть бути ухвалені під час його можливої поїздки до Польщі.                                                

Читайте на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп продовжує нагнітати: екс-президент США дав невтішний прогноз – чим закінчиться війна в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини