Головна Новини Політика зовнішня політика Чому Байден цінує "Північний потік-2" більше ніж Америку - Трамп
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Байден цінує "Північний потік-2" більше ніж Америку - Трамп

США втратили 48 тисяч робочих місць у зв'язку зі скасування проєкту свого трубопроводу

6 червня 2021, 09:00
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому Дональд Трамп на з'їзді республіканців у Північній Кароліні розкритикував президента США Джо Байдена через його позицію щодо російського газопроводу "Північний потік-2" (ПП-2). Про це повідомляє Fox News. 

Чому Байден цінує "Північний потік-2" більше ніж Америку - Трамп

Дональд Трамп - фото з відкритих джерел

За словами 45-го президента Америки, Байден вчинив нерозумно, коли дозволив будівництво "Північного потоку-2", яке було заморожене за часів його каденції. 

“Адміністрація Байдена цінує Америку менше. 48 тисяч робочих місць були втрачені через прийняте Байденом у перший день президентства рішення щодо скасування будівництва трубопроводу Keystone XL. Він прийняв рішення припинити будівництво нашого трубопроводу, але схвалив будівництво російського", — сказав Трамп. 

Він також додав, що китайські партнери та президент Росії Володимир Путін відверто насміхаються над Байденом. 

"Над Байденом відверто насміхаються китайські учасники переговорів і російський президент Путін. Вони глузують із нього, вони принижують нашу країну", — додав політик. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, чи збираються росіяни продовжувати транзит свого газу через територію України, якщо ПП-2 все-таки остаточно добудують і запустять. Що з цього приводу думає Путін, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також ми повідомляли, що представники офіційного Києва хочуть приєднатися до тематичного обговорення німецьких і американських представників щодо "Північного потоку-2". Навіщо це потрібно, читайте в нашій публікації.

Додамо, що колишній президент США Дональд Трамп розкритикував позицію нинішнього лідера Джо Байдена. Трамп вважає, що Америка повинна надати підтримку Єрусалиму і стати на захист цієї держави.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини