Головна Новини Політика зовнішня політика Чим схожі Білорусь та РФ - Генсек НАТО назвав спільні риси країн
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим схожі Білорусь та РФ - Генсек НАТО назвав спільні риси країн

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг виділив головні негативні риси, присутні в політиці Росії та Білорусі

28 травня 2021, 09:31
Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг назвав головні спільні риси двох країн — Білорусі та Росії. Зробив він це під час візиту до Португалії.

Чим схожі Білорусь та РФ - Генсек НАТО назвав спільні риси країн

Генсек НАТО назвав спільні риси Білорусі та РФ. Фото: rbk.ru

Єнс Столтенберг переконаний, що дві країни схожі придушенням демократичних процесів. Насамперед за словами політика, Білорусь і Росія пригнічують демократичні протести й опозицію, а також використовують кібератаки.

Генеральний секретар закликає НАТО сприйняти цей факт серйозно, оскільки ці пункти повністю неприйнятні для цінностей Альянсу.

Окрім того, користуючись нагодою перебування в Португалії генерального секретаря НАТО, Спілка українців у Португалії, як складова організація Світового конгресу українців, звернулася до Єнса Столтенберга з листом щодо прискорення роботи з надання Плану дій щодо членства (ПДЧ) для України.

У листі Спілка українців у Португалії, яка представляє значну іноземну громаду країни, подякувала Столтенбергу за тверду стійкість до України у захисті її суверенітету та територіальної цілісності.

Нагадаємо, що за інформацією генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга, Кремль все ще не відвів війська, як обіцяв раніше. Столтенберг запевняє, що Росія продовжує свою агресивну політику стосовно України. Про це свідчить наявність військової техніки та особового складу в західних регіонах РФ у небезпечній близькості до окупованого Донбасу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, скільки українців підтримують вступ до НАТО. Соціологічні опитування Міжнародного республіканського інституту можна дізнатися тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини