Головна Новини Політика зовнішня політика Чи зміниться політика США щодо України, якщо президентом оберуть Трампа: відповідь Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зміниться політика США щодо України, якщо президентом оберуть Трампа: відповідь Зеленського

Зеленський вважає, що при Трампі політика США щодо України зазнає змін

19 грудня 2023, 19:44
Поділіться публікацією:








Президент України Володимир Зеленський переконаний, що у випадку перемоги Дональда Трампа на виборах президента США американо-українські відносини та рівень допомоги, ймовірно, зазнають відчутних змін, що може вплинути на перебіг війни в Україні. Про це Зеленський заявив у ході підсумкової прес-конференції, передає портал "Коментарі".

Чи зміниться політика США щодо України, якщо президентом оберуть Трампа: відповідь Зеленського

Зеленський прокоментував можливу перемогу Трампа. Фото з відкритих джерел

"У Трампа точно буде інша політика, якщо він стане президентом США. Він інша людина,  але не нам обирати", — сказав Володимир Зеленський.

Український президент зазначив, що зменшення американської допомоги суттєво вплине на можливості України протистояти російській агресії.  

"Ми повинні тверезо дивитися на те, що лідер впливає на своє суспільство. Якщо політика наступного президента США буде іншою – більш прохолодною до України або більше орієнтованою на внутрішні проблеми та більш економною, це дуже сильно вплине на перебіг війни в Україні", — наголосив лідер держави.

Володимир Зеленський додав, що у випадку, якщо Україна дозволить випасти з платформи допомоги США, які очолюють альянс союзників, то "це точно буде мати вплив і точно не позитивний на те, як нам допомагатиме Європа".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський заявив, що ніхто – ні командири Сил оборони України, ні західні союзники – не знає, коли закінчиться війна і чи закінчиться у 2024 році. Український президент наголосив, що всі заяви і прогнози про те, скільки може тривати війна з РФ — це лише думки, які дуже часто відрізняються від реальності. Зеленський додав, що ні він, ні мільйони українців не готові віддати свою країну агресору. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини