Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський розповів, чи закінчиться війна у 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чи закінчиться війна у 2024 році

Президент України відповів, чи закінчиться війна у наступному році

19 грудня 2023, 18:57
Поділіться публікацією:








Президент України Володимир Зеленський заявив, що ніхто – ні командири Сил оборони України, ні західні союзники – не знає, коли закінчиться війна і чи закінчиться у 2024 році. Про це Зеленський сказав під час підсумкової річної прес-конференції, передає портал "Коментарі".

Зеленський розповів, чи закінчиться війна у 2024 році

Зеленський виступив з підсумковою конференцією. Фото з відкритих джерел

"Чи закінчиться війна у 2024 році? Я думаю, що ніхто не знає відповіді. Не знають навіть такі поважні люди, як наші командири чи західні партнери, коли кажуть, що ця війна триватиме багато років", — заявив Володимир Зеленський.

Український президент наголосив, що всі заяви і прогнози про те, скільки може тривати війна з РФ — це лише думки, які дуже часто відрізняються від реальності.

"Війна, перемога, поразка, стагнація залежать від багатьох рішень, багатьох ризиків, багатьох напрямків, але в більшості своїй — від нас з вами. Якщо ми не втратимо нашу стійкість і наш дух – ми завершимо війну раніше. Водночас можна жити зі скепсисом, але й можна, вибачте, країну про***. Я до цього не готовий. І я знаю, що таких як я — дуже багато, мільйони. Ми не готові віддати нашу країну. Так було з першого дня війни. І так буде до останнього дня", — додав Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у вівторок, 19 грудня, український президент Володимир Зеленський проведе підсумкову річну прес-конференцію. Експерти поділилися з виданням очікуваннями від цього заходу. На їхню думку, потенційно незручними можуть бути питання про результати контрнаступу, боротьбу проти корупції, перспективи проведення виборів, очікування від партнерів на наступний рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

так

19 грудня 2023, 19:29

Ось стоїмо на границях 91 року,крим наш,місцеві мешканці всі з прапорами... а Наполеон- Воно,коли закінчится війна,бла бла бла((( хоч артистичні люди живуть в своему світі.

Правдоруб

19 грудня 2023, 19:18

ты зеленское недоразумение когда государственные предприятия будут производить патроны и снаряды для Украинской армии. Залужного в президенты!


Новини