Головна Новини Політика зовнішня політика Чи вступиться Путін за свого кума: в Кремлі дали лаконічну відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вступиться Путін за свого кума: в Кремлі дали лаконічну відповідь

Росія обрала роль пасивного спостерігача

12 травня 2021, 15:41 comments2989
Поділіться публікацією:

Російська Федерація не має наміру втручатися в українські внутрішньополітичні справи з приводу оголошення про державну зраду Народному депутату України Віктору Медведчуку, який також є кумом президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомив путінський прес-секретар Дмитро Пєсков.

Чи вступиться Путін за свого кума: в Кремлі дали лаконічну відповідь

Віктор Медведчук та Володимир Путін - фото: РІА Новини

За його словами, російська влада не збирається будь-яким чином впливати на перебіг кримінальної справи по українському політику. Єдине в чому хоче впевнитися Кремль — відсутність політичного забарвлення у звинуваченні.

"Ми не збираємося втручатися в ці процеси. Ми тільки хотіли б переконатися, що за цим переслідуванням не має бажання позбутися політичних конкурентів", — заявив Пєсков.

Також прес-секретар Путіна розповів, що нардеп Медведчук поки не звертався до російської сторони з проханням про надання політичного притулку.

Нагадаємо, що вчора, 11 травня, Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова повідомила Народному депутату України Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку про підозру у вчиненні державної зради та замаху на розграбування природних ресурсів окупованого Криму.

Як повідомлялося, адвокати Медведчука розповіли журналістам коли нардеп з'явиться в прокуратурі та назвали обвинувачення абсурдними й незаконними.

Також "Коментарі" дізналися в експертів, чи є ймовірність, що зібрати докази допомогли іноземні спецслужби, а також — як ситуація може відбитися на Петрі Порошенкові, за президентства якого відбувався ряд правопорушень, підозру за якими генпрокуратура і СБУ пред'явили фігурантам. Детальніше в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/29058
comments

Обговорення

петя

12 травня 2021, 20:30

а это мы ещё посмотрим как они по Воронежу ударят в отместку

Александр

12 травня 2021, 17:49

Я русскоговорящий Украинец и не хочу что бы этот мудак и его Ж О П А зд защищала мои права.

Елена

12 травня 2021, 15:08

Партия "ОПЗЖ" до сих пор не создала своих региональных приёмных.При этом умудрилась пройти в Верховную раду! Партия никак не отстаивает интересы граждан! А после молчаливого согласия на закрытие телеканалов стало очевидно,что это была просто говорильня,не имеющая ничего общего с интересами русскоязычных граждан и защиты их конституционных прав! Главный Одесский КОРЕЙКО-АВДЕЕВ А.Р. и МИША-КОРМАН-КУЧУК - в рядах "ОПЗЖ"! Строителная мафия в их цепких коготках!


Новини