Головна Новини Політика зовнішня політика Чи готові перерізати червону стрічку: Лавров розповів, коли стартує «Північний потік-2»
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готові перерізати червону стрічку: Лавров розповів, коли стартує «Північний потік-2»

Російський газопровід "Північний потік-2" почне працювати вже через кілька днів

6 вересня 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Російський проект "Північний потік-2" готовий до старту вже через кілька днів. Чекати ніхто не буде. Як тільки газопровід буде добудований, він відразу ж буде введений в експлуатацію. Як передає видання "Коментарі", про це заявив глава МЗС Росії Сергій Лавров, пише "Інтерфакс".

Чи готові перерізати червону стрічку: Лавров розповів, коли стартує «Північний потік-2»

Північний потік-2 Фото з відкритих джерел

Сергій Лавров зазначив, залишається буквально пара днів до того, як буде офіційно оголошено про завершення будівництва "Північного потоку-2". Кілька днів раніше керівник австрійської OMV, яка бере участь у проекті, Райнер Зеле зазначив, що будівництво газопроводу вийде на фінішну пряму на наступному тижні.

Читайте на порталі "Коментарі" — однієї з головних тем, якій торкнулися президент України Володимир Зеленський і президент США Джо Байден під час бесіди тет-а-тет в Білому Домі стала тема "Північного потоку-2". Джо Байден дав особисті гарантії президенту України, що в разі, якщо запуск газопроводу завдасть шкоди українській державі, як в енергетичному аспекті, так і в аспекті безпеки, то влада США тут же введуть санкції. США будуть пильно стежити за роботою "Північного потоку-2", а також контролюватимуть виконання гарантій, як з боку РФ, так і з боку ЄС.

Також раніше портал "Коментарі" повідомляв — "Північний потік-2" перетвориться в один з найбільш збиткових проектів Російської Федерації в новітній історії, тому що вже через 30 років цей величезний газопровід, що складається з куп металу просто перетвориться в нікому непотрібний металобрухт. Таку впевненість висловив відомий журналіст і телеведучий Євген Кисельов, пояснюючи свою позицію тим, що з 2050 роки ЄС відмовляється від спалювання нафти, газу, вугілля і повністю переходить на поновлювані джерела енергії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

7 вересня 2021, 05:10

Все это российская пропаганда! Севпотока 2 НЕТ! И моста нет, и гиперзвуковых ракет не существует. Каждый сознательный украинец знает - это Мосфильм. Да!


Новини