Головна Новини Політика зовнішня політика Чекайте на історичні рішення: Сибіга заінтригував розмовою з Блінкеном
commentss НОВИНИ Всі новини

Чекайте на історичні рішення: Сибіга заінтригував розмовою з Блінкеном

Андрій Сибіга розповів про важливу розмову з держсекретарем США

сьогодні, 06:50 comments1111
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга провів переговори з державним секретарем США Ентоні Блінкеном. Сторони обговорювали кроки, що призведуть до історичних рішень. Як передає портал "Коментарі", про це у сея у Twitter (X) повідомив глава українського МЗС.

Чекайте на історичні рішення: Сибіга заінтригував розмовою з Блінкеном

Андрій Сибіга. Фото: з відкритих джерел

Андрій Сибіга розповів, що переговори з Ентоні Блінкеном були продуктивними та відбулися в рамках регулярного діалогу.

Український міністр підкреслив, що в ході переговорів він із державним секретарем проаналізував візит президента України Володимира Зеленського до США та "скоординував подальші кроки, які призведуть до історичних рішень і наблизять нашу перемогу".

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр закордонних справ Андрій Сибіга заявив, що Україна не піде на компроміси щодо територіальної цілісності та суверенітету.

"Потрібно прагнути повної відповідальності Росії та відновлення територіальної цілісності та суверенітету України, включаючи Крим, а не до територіальних компромісів. Інакше це буде відкладена війна. Європа не може собі дозволити мати сірі зони або заморожені конфлікти", – заявив Андрій Сибіга.

За словами міністра, українська "формула миру" залишається єдиним безальтернативним шляхом досягнення всеосяжного, справедливого та тривалого світу в Україні та на Європейському континенті.

Як відомо, раніше видання Financial Times написало, що українські чиновники у розмовах із західними союзниками нібито обговорювали потенційну угоду про закінчення війни, яка передбачає, що російські війська залишаться на захоплених територіях, а Україна отримає реальні гарантії безпеки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Безугла стане публічним куратором Сибіги: чому говорять про хитрий план Єрмака.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини