Головна Новини Політика зовнішня політика Це сталося: Лукашенко на нараді з силовиками назвав Україну новою загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

Це сталося: Лукашенко на нараді з силовиками назвав Україну новою загрозою

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко визначився зі своїм ставленням до України. Тепер бачить в сусідній країні загрозу

5 серпня 2021, 14:41
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів нараду з силовиками. В ході наради "Батька" дав зрозуміти, що загрозою для Білорусі Україна стала після того, як офіційний Київ почав проводити "антинародний курс" і підтримувати політику конфронтації, забуваючи про інтереси власного народу. Про це інформують "Коментарі", цитуючи пресслужбу Олександра Лукашенка.

Це сталося: Лукашенко на нараді з силовиками назвав Україну новою загрозою

Олександр Лукашенко. Фото - РБК

Олександр Лукашенко зазначив, причиною для розширеної наради силового блоку стали ті загрози, які спостерігаються не тільки на кордоні країни, а й за її межами. Лукашенко підкреслив, що його, як і раніше, турбує політика, яку проводить НАТО в західному напрямку. Окремо самопроголошений президент попросив силовиків прокоментувати позицію України й ситуацію, яка склалася в сусідній країні.

Як завжди, Лукашенко зробив акцент на тому, що українці — це близький білорусам народ, ось тільки українська влада зайняла сьогодні "антинародний курс", який не може підтримувати Мінськ. При цьому не має значення курс, який вибрав Київ, важливо те, що влада України сповідують політику конфронтації й це не може не турбувати Білорусь, адже така політика несе додаткові загрози. За словами Олександра Лукашенка, раніше такої загрози з боку України не існувало і не було приводу для занепокоєння. Тепер же ситуація кардинально змінилася.

Читайте також матеріал порталу "Коментарі" про те, як Олександр Лукашенко шантажує Європейський Союз мігрантами, відкриваючи кордони перед нелегалами, змушуючи владу Литви серйозно нервувати й просити допомоги інших країн Європейського Союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/3265
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 серпня 2021, 14:01

Так завжди стається: найбільш відсталі, корумповані, керовані олігархічною хунтою, з безправним суспільством та безкарними чиновниками країни, завжди стають фортецями, навколо яких вороги. Хоч і входять у склад «Червоного поясу зла»: Україна Білорусь Росія КНДР Китай. Зараз почнеться підйом 30-рублевого «патріотизму» та криків про віддану ядерну зброю та гарантії у Будапешті. Хоч самі «патріоти» цю зброю і віддали. Згадали? Про нейтральність, як Швеція, згадали? Хитруни-патріоти весь світ переграли: світ собі буде воювати, а святково одягнені у вишиванки, будуть спокійно вершки збирати. Це вже потім, коли зрозуміли, що ніхто за цих корумпованих та продажних, воювати не буде. В свою чергу, цим корумпованим «патріотам» якось треба пояснити такі втрати, поки вони отримували нові квартири у Києві, звання героїв (як «Наша Ряба» разом з яхтою та мільярдною дотацією), пільги, депутатство, розсаджували на посади кумів та друзів, … . От і «перевзулись» стосовно ядерної зброї – виявилось це хтось винен, а вони «Шпилі соборів розглядали» і «Їх там не було».


Новини