Головна Новини Політика зовнішня політика ЦАХАЛ заявив про "розширення наземної операції" у секторі Газа
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦАХАЛ заявив про "розширення наземної операції" у секторі Газа

ХАМАС підтвердив, що армія Ізраїлю атакувала сектор "з суходолу, з моря та з повітря"

27 жовтня 2023, 21:45
Поділіться публікацією:

Армія Ізраїлю офіційно повідомила про "розширення наземної операції" у секторі Газа. У відповідь ХАМАС оголосив мобілізацію, заявивши, що анклав атакований ізраїльською армією "з суходолу, з моря та з повітря". Про це повідомляють "Коментарі".

ЦАХАЛ заявив про "розширення наземної операції" у секторі Газа

ЦАХАЛ пообіцяв знищити всіх терористів

"В останні години ми посилили атаки в Газі. ВПС широко атакують підземні цілі та терористичну інфраструктуру. Продовжуючи наступальні дії, які ми проводили останніми днями, сухопутні війська сьогодні ввечері розширюють наземні операції", — заявив офіційний представник ЦАХАЛ Даніель Хагарі.

На цьому тлі ЗМІ повідомили, що телефонний зв'язок і доступ в інтернет в Газі повністю зникли. ХАМАС закликав до мобілізації та випустив заяву із закликом до "негайних дій", щоб зупинити бомбардування сектору Газа ізраїльською армією.

Також терористи ХАМАС почали масово обстрілювати місто Сдерот на півдні Ізраїлю.

У той же час офіційні особи Саудівської Аравії попередили США, що наземна операція Ізраїлю в секторі Газа може мати катастрофічні наслідки для Близького Сходу, повідомила газета The New York Times з посиланням на джерела.

Потім ХАМАС, який раніше відкинув пропозицію звільнення заручників, заявив про готовність звільнити полонених іноземців в обмін на 5-денне припинення вогню.

Тим часом, Ізраїль запропонував ХАМАС перемир'я: озвучено умови. Ізраїль запропонував ХАМАС перемир'я: озвучено умови.

УАФ звернулася до УЄФА з офіційним листом щодо дій Росії. Росія намагається залучити футбольні клуби з окупованих територій України до своїх чемпіонатів.

А ЗМІ стали відомі стартові склади Жирони та Сельти: чи в основі Циганков і Довбик. Жирона у разі перемоги може випередити мадридський "Реал" у турнірній таблиці.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини