Головна Новини Політика зовнішня політика ЦАХАЛ дістався керівництва ХАМАС: кого знищили
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦАХАЛ дістався керівництва ХАМАС: кого знищили

Ізраїль знищив керівництво ХАМАС

10 жовтня 2023, 17:01
Поділіться публікацією:

ХАМАС заявив про ліквідацію міністра економіки ХАМАС Джавада Абу Шамали та члена так званого політбюро терористів Закарія Абу Маамара. Про це повідомляють "Коментарі".

ЦАХАЛ дістався керівництва ХАМАС: кого знищили

ЦАХАЛ пообіцяв знищити всіх терористів

Вони були ліквідовані ЦАХАЛ за допомогою повітряного удару.

У відповідь на знищення своїх лідерів речник військового крила ХАМАС Абу Обейда виступив із новими погрозами на адресу Ізраїлю. Він запропонував мирним жителям ізраїльського Ашкелону залишити місто до 17:00 і закінчив свою промову словами "ми попередили заздалегідь".

Нагадаємо, що у місті проживало до атаки ХАМАС на нього майже 150 тисяч людей. Він був однією з цілей атаки палестинських терористів, які захопили його в перші години атаки. Пізніше місто було відбито ізраїльською армією.

Місто знаходиться в безпосередній близькості від сектора Газа.

Нагадаємо, що ХАМАС ("Ісламський рух опору") — палестинський ісламістський терористичний рух та політична партія, що править у секторі Газа (з липня 2007 року). ХАМАС визнаний терористичною організацією Ізраїлем, Канадою, США, Японією, Європейським Союзом, Організацією американських держав, а також у низці інших країн. Також його заборонено в Йорданії та Єгипті. В Австралії та Великій Британії терористичним визнають лише військове крило ХАМАС. Хамас не визнається терористичною організацією в Росії, Норвегії, Туреччині, КНР, Катарі, країнах Організації ісламського співробітництва, а також у низці інших країн.

Тим часом, Путін видав свою версію – хто винен у війні в Ізраїлі.

Фінляндія пропонує нові санкції: росіянам вони не сподобаються.

А Зеленський анонсував запуск нового зернового коридору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини