Головна Новини Політика зовнішня політика Буданов розповів про графік підготовки до контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів про графік підготовки до контрнаступу

Росія перейшла до стратегічної оборонної операції, щоб утримати захоплені території

18 квітня 2023, 19:19
Поділіться публікацією:

Підготовка до контрнаступу України йде за графіком, а Росія перейшла до стратегічної оборонної операції. Про це голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов розповів в інтерв’ю NV, пишуть "Коментарі".

Буданов розповів про графік підготовки до контрнаступу

Як ЗСУ дотримуються плану підготовки до деокупації територій

Головний український розвідник не розкрив жодних деталей щодо контрнаступу, однак порадив не звертати уваги на весь той потік інформацій-здогадок, який зараз розноситься в різних соцмережах.

"Не слухайте весь той шлак, який зараз несеться інтернетом – одні кажуть, що зараз почнеться, інші – ні, вони вже його скасували. Не розуміють ситуацію ні перші, ні другі", – сказав Буданов.

За його словами, Росія перейшла до стратегічної оборонної операції: їхнє завдання – утримати захоплені території.

"31 березня 2023 року провалилася чергова спроба російського наступу, так званого зимово-весняного. Вони мали вийти на адмінкордони Донецької і Луганської області. Знову ж таки, це навіть не п’ята вже спроба, яка провалилася. Наступального потенціалу для проведення стратегічної наступальної операції в Росії станом на зараз нема. І найближчим часом не буде", – розповів Буданов.

Вкотре він прокоментував свої слова щодо того, що навесні армія України увійде до Криму, акцентувавшись на тому, що ще є в запасі час.

Також Буданов наголосив, що підготовка усіх сил до деокупації українських територій йде за графіком. Те, що буде відбуватися, – це завершення війни. Завершення війни відновленням наших кордонів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що стало відомо головне завдання "зливу" про контрнаступ ЗСУ.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що партнери України допомагають уряду досягти рівня технічного оснащення, необхідного для початку наступу, постачаючи важку бронетехніку та боєприпаси.

Читайте також на сайті "Коментарі" – чотири індикатори готовності ЗСУ до контрнаступу озвучив експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини