Головна Новини Політика зовнішня політика Політолог припустив, яке головне завдання "зливу" про контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог припустив, яке головне завдання "зливу" про контрнаступ ЗСУ

Уже 10 днів «гуляють» мережами засекречені документи Пентагону, які начебто демонструють причетність США до війни в Україні

17 квітня 2023, 17:27
Поділіться публікацією:

У п’ятницю, 7 квітня, з’явилась інформація про "злив" секретних документів про контрнаступ ЗСУ. Росія має на меті зірвати постачання зброї від Заходу для України. Також країна-агресорка хоче показати американцям, що США безпосередньо беруть участь у війні. Таку думку в ефірі 24 Каналу висловив політолог Тарас Загородній, пишуть "Коментарі".

Політолог припустив, яке головне завдання "зливу" про контрнаступ ЗСУ

Для чого Росія злила документи Пентагону

За його словами, у мережі все більше з’являтимуться різні підроблені документи. "Злив" документів має геополітичну мету. Загородній переконаний, що спочатку це були оригінальні документи, які потрапили в руки Росії.

"Згодом росіяни використали класичний метод: 70% – правди у документі, 30% – неправди. У такому вигляді вони оприлюднили дані. Вони хочуть показати насамперед американцям, що США безпосередньо беруть участь у війні. Тобто означає, що країни на межі ядерної війни, чим росіяни завжди лякали. Звичайно, наслідком цього повинно бути негайне припинення постачання зброї для України", – зазначив він.

Політолог припустив, що надалі можна буде побачити вкиди про все більшу кількість підроблених документів. Це, звісно, є одним із елементів рашистської ІПСО.

"Думаю, історія буде розвиватись. Також буде з’являтися багато різних документів, які хтось буде домальовувати, підробляти. Я вважаю, що перший злив більш-менш правдивий", – зауважив Загородній.

Нагадаємо, йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Міністр оборони США Ллойд Остін розпорядився перевірити доступ до розвідданих та контролю над ними після арешту 21-річного військовослужбовця Нацгвардії ВПС США Джека Тейшейри, підозрюваного у зливі секретних даних Пентагону.

Як писали "Коментарі", дуже нетипово виглядає і публічна позиція США, які досить швидко визнали "злив".

Читайте також на шпальтах "Коментарів" - контрнаступ ЗСУ під питанням: що сталося після "зливу" секретних документів США.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини