Головна Новини Політика зовнішня політика Британський посол натякнула на можливість надання Україні безвізу
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський посол натякнула на можливість надання Україні безвізу

Британські експерти ознайомляться із процедурою видачі закордонних біометричних паспортів

10 вересня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

У рамках зустрічі 10 вересня між міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським та дипломатами Великобританії було обговорено питання перевірки іноземними експертами української системи виготовлення та видачі закордонних біометричних паспортів. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Британський посол натякнула на можливість надання Україні безвізу

Британські експерти приїдуть до України в поточному місяці, фото МВС

Під час розмови посол Великобританії розповіла, що в майбутньому будуть проводити переговори між урядами щодо можливого надання Україні безвізу. В рамках майбутніх переговорів обов'язково заслухають доповіді експертів, що перевірятимуть систему біометрики. Повідомляється, що експерти прибудуть до України у вересні.

Зі свого боку Міністерство внутрішніх справ України висловило подяку за поліцейську взаємодію між країнами та співпрацю з Державною прикордонною службою України. Також Денис Монастирський запропонував Британії долучитися до поліцейських проектів, які реалізуються Україною, та поділитися своїм досвідом.

Наголосимо, що українці у Великобританії можуть обміняти українські водійські посвідчення на посвідчення місцевого зразка без переатестації.

Як повідомляв портал "Коментарі", Україна і Великобританія домовилися про поглиблення військового співробітництва. Дві сторони домовилися про військове співробітництво під час офіційного візиту ЗСУ до Великобританії. За словами командувача Об'єднаними силами ЗСУ генерала-лейтенанта Сергія Наєва, в ході поїздки вивчався і досвід роботи Постійного оперативного штабу Стратегічного командування Збройних Сил Сполученого Королівства Великобританії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини