Головна Новини Політика зовнішня політика Блінкен терміново перервав поїздку до Південно-Східної Азії
commentss НОВИНИ Всі новини

Блінкен терміново перервав поїздку до Південно-Східної Азії

Коронавірус виявили в одного з 12 членів команди

15 грудня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Впливовий американський посадовець Ентоні Блінкен зупинив своє робоче відрядження до держав  Південно-Східної Азії, бо в одного з представників ЗМІ, що супроводжували делегацію, був виявлений коронавірус.  Про це інформує TheGuardian.

Блінкен терміново перервав поїздку до Південно-Східної Азії

Візит призупинили через коронавірус (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, один з журналістів, що був у складі американської делегації, яку очолював  держсекретар Сполучених Штатів Америки  Ентоні Блінкен в робочому відрядженні до Великобританії і Південно-Східної Азії, був повідомлений про  позитивний результат тесту на коронавірус.

 Результати позитивного ПЛР-тест знайшли в одного з 12 членів делегації. Разом з тим, американський держсекретар  та інші  поважні посадовці, що його супроводжували, інші працівники ЗМІ отримали негативні результати тестів.

При цьому  американський високопосадовець вже проінформував про своє рішення  скасувати поїздку главу МЗС Таїланду, висловивши жаль з цього приводу. З таїландським посадовцем у нього була запланована зустріч у четвер.

Також фінський прем’єр-міністр Санна Марін принесла свої вибачення громадянам за те, що перебувала  в нічному клубі, бо серед її оточення були ті, що інфікувались ковідом.

Про те, що фінська високопосадовиця побувала в нічному розважальному закладі, проінформували представники жовтої преси. Вони написали, що Марін  була там до четвертої години ранку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Блінкен поговорив з Кулебою та Лавровим, які головні висновки для України. У Стокгольмі у четвер, 2 грудня, держсекретар США Ентоні Блінкен зустрівся з міністрами закордонних справ України Дмитром Кулебою та Росією – Сергієм Лавровим. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини