Головна Новини Політика зовнішня політика "Бла-бла-бла", - Стрєлков пригрозив Путіну "смутою"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бла-бла-бла", - Стрєлков пригрозив Путіну "смутою"

Колишній глава так званої ДНР продовжує критикувати Кремль

21 лютого 2023, 17:16
Поділіться публікацією:

Колишній діяч так званої "ДНР", Ігор Стрєлков, визнаний судом у Нідерландах винним у знищенні малазійського боїнгу в небі над Донбасом у 2014 році та вбивстві 298 осіб, висміяв сьогоднішнє послання російського диктатора Путіна. Один із лідерів проросійських збройних сил навесні та влітку 2014 року заочно засуджений до довічного ув'язнення в Нідерландах. Після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну у своїх виступах у соціальних мережах він критикував Кремль за недостатню жорсткість дій, на його думку. Зокрема, вимагав проведення загальної мобілізації у РФ. Серед основних цілей його критики — міністр оборони РФ Сергій Шойгу та голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. 

Сьогодні Стрєлкову не сподобалося збереження Росією колишнього формату війни, а саме – відмова Путіна від офіційного оголошення війни чи переведення "СВО" в режим "контртерористичної операції".

"Так, все ясно: СВО продовжиться в поточному режимі незрозуміло чого. Війна чи навіть КТО оголошені не будуть. В армії — все прекрасно і робиться ще краще. Ні слова про невдачі і поразки. Бла-бла-бла, далі немає сенсу слухати", — написав Ігор Стрєлков у своєму телеграм-каналі.

Не сподобалося Стрєлкову-Гіркіну, який не раз закликав російську владу до захоплення всієї України, і небажання Путіна розпочинати репресії проти громадян, які виїхали з початком війни з Росії. 

"Карати зрадників ми будемо лише морально", — розчаровано заявив Стрєлков про виступ Путіна. — "БЛА БЛА БЛА. Немає сенсу слухати. Сьогодні втрачено ще один шанс запобігти смуті. Не факт, що не останній". 

Нагадаємо, що під час сьогоднішнього послання до Федеральних зборів Путін підвищив ставки,
заявивши про ядерну зброю . На його виступ відреагував радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. На його думку, Путін продемонстрував свою неактуальність . Прем'єр-міністр Італії назвала слова Путіна пропагандою , а відомий український блогер Олексій Арестович пророкував "могилу" голові РФ .

"Бла-бла-бла", - Стрєлков пригрозив Путіну "смутою"

Ігор Стрєлков визнанний винним у вбивстві 298 осіб



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини