Головна Новини Політика зовнішня політика "Ще один крок Пу до політичної могили", - Арестович про послання Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ще один крок Пу до політичної могили", - Арестович про послання Путіна

Олексій Арестович розкритикував послання російського диктатора

21 лютого 2023, 15:46
Поділіться публікацією:

На думку колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича, президент Росії повністю відірвався від політичної реальності і у своєму посланні не дав російському суспільству жодної дієвої ради щодо виходу з військово-політичної кризи. Про це повідомляють "Коментарі" .

- Якість лідера визначається його здатністю давати реальні, дійові відповіді на існуючі виклики. А умовою дієвих відповідей є здатність давати вірні оцінки, спершу визнати реальність, як вона є. Путін у посланні ФЗ виклав міфологічну картину світу, яка не вирішує жодного завдання, що реально стоїть через рік великої війни перед РФ, — упевнений Арестович. — Навіть завдання мотивації не вирішує, бо наявність "гей-шлюбів" на Заході — погана підмога для того, щоб підніматися з шанців на українські кулемети.

На думку Арестовича, послання буде меседжем, як російському суспільству, так і його елітам, про нездатність Путіна вирішувати проблеми Росії та росіян, а відтак — відправною точкою для його заміни на політичному Олімпі країни-агресора.

"Втрата можливості реально відповідати = втрата лідерства. Ще один крок Пу в політичну могилу. Він більше не має рішень не тільки в політичному сенсі, а й у цивілізаційному, — пише блогер у своєму телеграм-каналі. — Спроба зіграти на консерватизмі провалилася, тому що справжній консерватизм — це надзвичайно ціннісна позиція, яка виключає боротьбу заради золотих йоршиків для унітазу в черговому палаці і таке "послання" не пройде ні для західних консерваторів, ні для східних.

Арестович резюмує: "У РФ політична могила практично завжди означає фізичну. Народ РФ не прощає царям програних воєн. Елітам програна війна не така страшна, страшно неадекватне керівництво, яке не утримає Систему. До побачення, ВВХ. Точніше, прощайте. Думаю, це було останнє Ваше послання до ФЗ ”.

Нагадаємо, що сьогодні керівник країни-агресора виступив зі своїм посланням до Федеральних зборів. У ньому Путін спробував представити свій погляд на рік війни в Україні. Він спробував пояснити, чому він напав на Україну та розпочав війну, також дуже своєрідно заявив про бажання припинити війну .

"Ще один крок Пу до політичної могили", - Арестович про послання Путіна

Олексій Арестович про послання Путіна




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини