Головна Новини Політика зовнішня політика Безвіз і з Росією, і з Європою – не працює: Сазонов розповів, чому українці опинилися перед вибором
commentss НОВИНИ Всі новини

Безвіз і з Росією, і з Європою – не працює: Сазонов розповів, чому українці опинилися перед вибором

Експерт вважає, що Україні потрібно якнайшвидше визначатися із запровадженням віз з РФ

26 жовтня 2021, 07:55
Поділіться публікацією:

Тема запровадження візового режиму з Росією не може бути предметом для дискусії, бо візи з РФ потрібно було вводити ще 2014 року. Бо чим менше зв'язку з Росією, тим менше впливу цієї країни на українців. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив політичний експерт, журналіст Кирило Сазонов.

Безвіз і з Росією, і з Європою – не працює: Сазонов розповів, чому українці опинилися перед вибором

Паспорт України і РФ. Фото з відкритих джерел

Експерт зазначив, що він виступав за візовий режим з Росією, починаючи з 2014 року. Намагався переконати керівництво країни в необхідності цього кроку. Наразі намагається переконати нинішнє керівництво країни.

"Росія – це скоріше ворог, який хоче поглинути Україну, приєднати її та відродити у такому форматі Радянський Союз, зробити з України колонію. Це почалося не 2014 року, це було й до війни. Можна пригадати події на острові Тузла. Війна ведеться не лише зброєю. Війна триває інформаційна. Що раніше ми запровадимо візовий режим, то краще", – зазначив політолог.

На його думку, потрібно було запроваджувати візовий режим ще у 2014 році, а, можливо, й раніше.

"Ця гібридність, цей шпагат – це дико, бо безвіз і з Росією, і з Європою – не працює. Нам доведеться обирати", – зазначив Кирило Сазонов.

Він додав, що Росія продовжує тиснути на Україну і тиснути вона припинить тільки, коли припиниться українська незалежність або, коли це стане занадто дорого для Москви. Експерт упевнений, що нічого поганого від запровадження візового режиму з РФ Україні не буде. Росія природно запровадить дзеркально-візовий режим. Так усі країни роблять автоматично.

Читайте також на порталі "Коментарі" – візовий режим з Росією: у РНБО дали відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини