Головна Новини Політика внутрішня політика Візовий режим з Росією: в РНБО дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Візовий режим з Росією: в РНБО дали відповідь

Олексій Данілов розповів, чи запровадить Україна візовий режим з Росією

25 жовтня 2021, 11:22
Поділіться публікацією:

Перш, ніж приймати рішення про введення візового режиму з РФ потрібно розуміти, що в результаті Україна від цього отримає. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю порталу "РБК-Україна" висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

Візовий режим з Росією: в РНБО дали відповідь

Паспорт України і РФ. Фото з відкритих джерел

За словами Данілова, сьогодні Росія веде агресивну політику по відношенню до України. У Кремлі сьогодні є одна позиція — Україна — це не самостійна держава, штучний проект, який не має права на існування і не може на рівних виступати в діалозі з Росією. Те, що відбулося в Кримом і Донбасом — це думка лише підтверджують.

Олексій Данілов підкреслив, перш ніж Україна прийме рішення про введення візового режиму — потрібно прорахувати наперед в що це рішення виллється, що від нього отримає нашого держава. При цьому секретар РНБО додав, що українські прикордонники, які стоять на кордоні з Росією прекрасно розуміють, що від Росії можна чекати чого завгодно. Тому ретельно перевіряють усіх, хто перетинає російсько-український кордон. І саме тому було відмовлено в перетині кордону з боку Російської Федерації величезній кількості людей. На сьогоднішній день українські прикордонники справляються зі своїм завданням.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Данілов висловив думку, що за походженням коронавирусной інфекції стоїть людина і хвороба сама по з'явилася б у світі.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Росія почала використовувати газ, як справжнісіньке зброю. Тому лідери ЄС повинні закликати Москву до відповіді. Відповідну заяву зробили в МЗС України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини