Головна Новини Політика зовнішня політика Байдена мало не здуло з трапа літака вітром
commentss НОВИНИ Всі новини

Байдена мало не здуло з трапа літака вітром

Відео швидко поширилося в соцмережах і в Білому домі визнали за необхідне заявити, що Джо Байден почувається добре

20 березня 2021, 02:25
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден ледь не впав на трапі літака, піднімаючись на борт. У Білому домі запевнили, що президент в повному порядку, а провиною всьому — сильний вітер. Після втрати рівноваги Байден піднявся по трапу і біля входу в літак віддав честь військовим. Білий дім тут же дав коментар щодо інциденту. Відео інциденту опубліковано в Twitter видання The Hill.

Байдена мало не здуло з трапа літака вітром

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

"Я знаю, що люди побачили, як президент Байден оступився на трапі до президентського літака, але я рада повідомити, що з ним все в порядку і йому навіть не знадобилася допомога медичної команди, яка подорожує з ним. Просто оступився на сходах через сильного вітру", — йдеться в повідомленні.

Представниця пресслужби Білого дому Каран Жан-П'єр зазначила, що Байден послизнувся, оскільки було вітряно.

Нагадаємо, в посольстві США в Україні розповіли про те, коли відбудеться телефонна розмова між президентом України Володимиром Зеленським та новим главою Білого дому Джо Байденом. Про це повідомив представник посольства в Україні Даніель Лангенкамп. За його словами, розмова між Байденом і Зеленським обов'язково відбудеться, а в Білому домі не ставили ніяких умов президенту України для того, щоб проводити телефонну розмову з президентом США.

Представник посольства зазначив, що Байден підтвердив своє ставлення до Украіни та виступив одним нашої країни. Він заявив, що нова адміністрація американського президента вже приділила велику увагу Україні, представник згадав телефонна розмова між держсекретарем Ентоні Блінкеном і главою МЗС України Дмитром Кулебою, а також між главою Пентагону Ллойдом Остіном і міністром оборони України Андрієм Тараном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини