Головна Новини Політика зовнішня політика У посольстві США розповіли, коли Байден зателефонує Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

У посольстві США розповіли, коли Байден зателефонує Зеленському

Американці прокоментували чутки про умови для Зеленського

19 березня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

У посольстві США в Україні розповіли про те, коли відбудеться телефонна розмова між президентом України Володимиром Зеленським та новим главою Білого дому Джо Байденом. Про це повідомив представник посольства в Україні Даніель Лангенкамп в коментарі виданню "РБК-Україна".

У посольстві США розповіли, коли Байден зателефонує Зеленському

Фото: White House

За його словами, розмова між Байденом і Зеленським обов'язково відбудеться, а в Білому домі не ставили ніяких умов президенту України для того, щоб проводити телефонну розмову з президентом США.

Представник посольства зазначив, що Байден підтвердив своє ставлення до України і виступив одним нашої країни. Він заявив, що нова адміністрація американського президента вже приділила велику увагу Україні, представник згадав телефонну розмову між держсекретарем Ентоні Блінкеном і главою МЗС України Дмитром Кулебою, а також між главою Пентагону Ллойдом Остіном і міністром оборони України Андрієм Тараном.

Лангенкамп сказав, що США візьме участь у Кримській платформі, а також буде допомагати Україні в облаштуванні системи безпеки. Він зазначив, що наразі Байден зайнятий вирішенням внутрішніх проблем США і боротьбою з пандемією.

Представник американського посольства також сказав, що в США вражені боротьбою Зеленського з олігархами і завіримо, що Україна залишається партнером Сполучених Штатів.

Довідка: на минулому тижні в виданні "Washington Post" вийшла стаття, в якій говорилося про те, що Джо Байден затягує телефонну розмову з Володимиром Зеленським, тому, що чекає від нього більш рішучих дій у боротьбі з олігархами.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Рада розгляне питання звільнення Арестович.

Читайте також, скільки політичних партій працює в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини