Головна Новини Політика зовнішня політика Байден зібрався зруйнувати режим Путіна в Росії: "Пощади не буде"
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден зібрався зруйнувати режим Путіна в Росії: "Пощади не буде"

Пощади Путіну чекати не варто

22 березня 2021, 12:05 comments1505
Поділіться публікацією:

Відомий журналіст Іван Яковина розповів про те, що американська еліта на чолі з президентом США Джо Байденом прийняла рішення про зруйнування режиму Володимира Путіна і його друзів у Росії. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Байден зібрався зруйнувати режим Путіна в Росії: "Пощади не буде"

Фото: Reuters

За його словами, після того, як Байден назвав Путіна вбивцею, він поставив російського президента в один ряд із лідерами-злочинцями, якими були Віктор Янукович, Слободан Мілошевич, Муаммар Каддафі, Саддам Хусейн та інші. Він зазначив, що серед злочинів Путіна можна назвати хакерські атаки на американські мережі, застосування хімічної зброї проти Скрипалів і Навального, а також спонсорування талібів за вбивства солдатів США.

Журналіст сказав, що головний злочин Путіна полягає у втручанні в проведення виборів президента США у 2020 році. Він зазначив, що розвідка американців вважає, що у Кремлі допомагали Трампу і розпалювали ненависть між громадянами США, а Путін, по суті, провокував американців до державного перевороту.

Яковина підкреслив, що Байден буде карати Путіна за ці злочини й пощади лідеру Кремля чекати не варто. Він висловив думку, що американські еліти прийняли рішення про зруйнування режиму Володимира Путіна і його друзів у Росії на зразок того, як це зробив Рональд Рейган перед розвалом СРСР.

Довідка: Джо Байден переміг на виборах президента США в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців. У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників. Він офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, якою буде політика Байдена щодо України.

Читайте також, скільки коштуватиме створення партії в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

22 березня 2021, 13:41

Дидок надирвэться, щэ й сроку нэдосыдыть.


Новини