Головна Новини Політика зовнішня політика Байден повідомив про введення санкцій проти Росії: кого вони стосуються
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден повідомив про введення санкцій проти Росії: кого вони стосуються

США знову ввели санкції проти Росії

22 лютого 2022, 22:35
Поділіться публікацією:

Очільник Сполучених Штатів Джо Байден у своєму зверненні повідомив  про рішення запровадити американські санкції стосовно РФ. На такі непопулярні міри він пішов після того, як Росія визнала самопроголошені "ДНР" та "ЛНР". Про це інформують "Коментарі".

Байден повідомив про введення санкцій проти Росії: кого вони стосуються

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

 За словами американського президента, Путін ще більше пробуватиме захопити ці території. Зараз він шукає виправдання. Тому пропоную запровадити санкції, відповідаючи на такі дії, вони ширші, аніж ті, які були введені ще  в 2014 році.

 Байден  продовжив, зауваживши, що це перший пакет санкцій. Якщо ця країна продовжуватиме заплановане вторгнення, санкції стануть сильнішими.

 Важливо, що під американські санкції потрапили два найбільші фінансові інститути — WAB та Military Bank, ще суверенний борг Росії. Санкції американці також застосовуватимуть до причетних до визнання "ЛДНР" посадовців, еліти та члени їх родин, починаючи з 23 лютого.

"Зараз, коли Росія, можливо, планує наступні кроки, ми хочемо, щоб вона знала, що заплатить ще більшу ціну, якщо продовжуватиме агресію. Ми будемо готові ввести додаткові санкції", — відзначив очільник Білого дому.

Перед ними, американський президент підписав указ про введення санкцій проти  самопроголошених  "ДНР" та "ЛНР". Він ввів заборону  торгувати з "республіками", а також вкладати туди американські інвестиції. Ще ці непопулярні заходи також  мають відношення до  керівників так званих "ЛДНР".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Байден сьогодні знову говоритиме про УкраїнуОчільник Сполучених Штатів Джо Байден сьогодні оприлюднить  нове звернення, в якому дасть оцінку ситуації стосовно нашої країни та РФ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини