Головна Новини Політика зовнішня політика Байден сьогодні знову говоритиме про Україну:подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден сьогодні знову говоритиме про Україну:подробиці

Американський президент говоритиме в ефірі о 21:00 за київським часом.

22 лютого 2022, 19:15
Поділіться публікацією:

Очільник Сполучених Штатів Джо Байден сьогодні оприлюднить  нове звернення, в якому дасть оцінку ситуації стосовно нашої країни та РФ. Про це зазначили в  Білому домі, інформує УНІАН.

Байден сьогодні знову говоритиме про  Україну:подробиці

Джо Байден(фото з відкритих джерел)

Повідомляється, що американський президент говоритиме в ефірі о 21:00 за київським часом.

Як припускають ряд західних ЗМІ, у своїй промові очільник Сполучених Штатів оприлюднить  запроваджені  санкції США  стосовно РФ.

Важливо,  що відразу після визнання Володимиром Путіним самопроголошених республік "ЛДНР", глава Білого дому поставив свій підпис під указом стосовно запроваджених санкцій, направлених стосовно ОРДЛО. 

 При цьому, Сполучені Штати Америки привітали рішення німецької влади призупинити сертифікацію газогону "Північний потік-2"  і  мають намір оголосити про комплекс власних заходів проти Росії.

Про це написала  в соціальних мережах  спікер Білого дому Джен Псакі.  

За її словами, американський лідер  Джо Байден дав чітке посилання, тільки армія  Росії зробить вторгнення на українську територію, Америка відразу відреагує разом з Німеччиною, зробивши все, аби російський газогін "Північний потік-2" не мав подальшого  розвитку. Представники Білого дому підтримують постійні  тісні контакти з німецькою владою і раді вітати їх рішення.  Зараз будемо наслідувати  їх кроки, реалізуючи власні заходи, — резюмувала  прессекретар Білого дому.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Джо Байден сьогодні виступить зі зверненням: про що буде говорити президент США.

У вівторок очільник США Джо Байден озвучить  своє чергове звернення. При цьому, воно буде мати відношення до ситуації стосовно України. Про це інформує CNN.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини