Головна Новини Політика зовнішня політика Байден назвав Путіна вбивцею: яка небезпека для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав Путіна вбивцею: яка небезпека для України

У словах Байдена є негативних фактор для України

23 березня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів про те, що після того, як президент США Джо Байден назвав главу Кремля Володимира Путіна вбивцею, наша країна ризикує нарватися на неприємні наслідки. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Байден назвав Путіна вбивцею: яка небезпека для України

Фото: Reuters

За його словами, у висловлюванні Джо Байдена, який назвав Путіна вбивцею, може бути негативний фактор для нашої країни. Дипломат повідомив про великий ризик для України після подібних заяв. Клімкін зазначив, що Байден показав, що є справжнім лідером вільного світу, проте в його заявах є ризик.

Йдеться про можливу ескалацію на Донбасі і атаці Росії з півдня. Екс-глава МЗС зазначив, що заява є правильним, однак всі ризики необхідно враховувати. Дипломат заявив, що Байден сильно звузив простір для офіційних переговорів і розширив канали неформальних комунікацій.

Клімкін заявив, що всі переговори між Путіним і Байденом будуть проходити в неофіційному форматі, отже — за спиною України, що також несе ризики для нашої країни.

Довідка: в недавньому інтерв'ю каналу ABC Джо Байдена поставили запитання про те, чи вважає він вбивцею Володимира Путіна, на що президент США відповів ствердно. Пізніше спікер Білого дому Джен Дженніфер Псакі підтвердила слова Байдена і заявила, що президент дав прямої відповіді на пряме запитання.

Володимир Путін відповів Байдену дитячої приказкою, побажав йому здоров'я і запропонував поспілкуватися в прямому ефірі, проте в Білому домі на пропозицію російського президента відповіли відмовою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з партії "Голос" можуть виключити шістьох депутатів.

Читайте також, хто стоїть за атакою на Офіс президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини